Czech

German

English

Spanish

French

Greek

Italian

Dutch

Portuguese

SwedishHet leren over depressie home page

 

 

 Het leren over depressie

 

 

 Antidepressants. Het leren over depressie.

De wanorde van de bezorgdheid is ernstige medische ziekten die ongeveer 19 miljoen Amerikaanse volwassenen beïnvloeden. Deze wanorde vult het leven van mensen met overweldigende bezorgdheid en vrees. In tegenstelling tot de vrij milde, korte bezorgdheid die door een zware gebeurtenis zoals een bedrijfspresentatie wordt veroorzaakt of een eerste datum, is de bezorgdheidswanorde chronisch, relentless, en kan groeien als progressief slechter behandeld niet.

De vrees en de bezorgdheid zijn een normaal onderdeel — zelfs essentieel — van het leven. Zij bereiden ons op gevaar voor, dat tot fysiologische veranderingen leidt die ons om effectief aan een bedreiging toelaten te antwoorden. De vrees is zeer ongecompliceerd. Het doet zich in antwoord op direct gevaar voor, zodat is het onverwacht, gewoonlijk zeer intens, en beperkt tot de dichtbije situatie. Uw reactie op de vrees, zoals het springen uit de weg van een tegemoetkomende auto, lost snel de situatie op.

Zowel verzenden de vrees als de bezorgdheid signalen door het lichaam die alle systemen voor mogelijk gevaar voorbereiden. De hormonen, zoals adrenaline en catecholamine, worden vrijgegeven in wat „strijd of vlucht“ reactie genoemd geworden is. De plotselinge verhoging van hormoonniveaus versnelt het hart en verhoogt de hoeveelheid bloed dat wordt gepompt. Tezelfdertijd halen de spieren aan, verhogend de capaciteit van het individu om van gevaar te vechten of te vluchten. De intensiteit van deze fysiologische reacties vari�ërt al naar gelang de ernst van de gebeurtenis of dacht dat gevonkt de emotie, de sterkte van de de vrees of bezorgdheid van het individu, en zijn of haar vroegere ervaring en genetische makeup.

Duizenden wetenschappelijke studies in de loop van de afgelopen verscheidene jaren tonen aan dat de hoge bloeddruk, de zweren, de migrainehoofdpijnen, de slagen, het alcoholisme, de depressie, de woede, de moeheid, de drugverslaving en veel andere medische voorwaarden aan de gevolgen op lange termijn van spanning vaak toe te schrijven zijn.

De wanorde van de bezorgdheid is verrassend frequent, en beïnvloedt meer Amerikanen dan een andere emotionele wanorde. Zij zijn gemeenschappelijker dan depressie, manic depressie, of misbruik van alcohol en andere substanties. Volgens de Amerikaanse Psychiatrische Vereniging, terwijl de depressieve wanorde één persoon in 20 beïnvloedt, lijdt één in 12 aan een bezorgdheidswanorde. Omdat de consumenten en de artsen op bezorgdheidswanorde dan andere emotionele problemen minder afgestemd zijn, gaat deze wanorde vaak niet erkend. Dit is ongelukkig, omdat de meeste gevallen van bezorgdheid kunnen met succes worden behandeld. In feite, wordt de bezorgdheidswanorde beschouwd als van alle emotionele problemen het meest te behandelen.

Elke bezorgdheidswanorde heeft zijn eigen verschillende eigenschappen, maar zij allen worden samengebonden door het gemeenschappelijke thema van bovenmatige, irrationele vrees en ontzetting.

Het gevoel verbonden aan bezorgdheid omvat ongeduld, apprehensiveness, geprikkeldheid, en verminderde capaciteit zich te concentreren. De mensen die aan bezorgdheid lijden kunnen zich ook ongerust maken, om geen bepaalde reden, dat slecht iets aan zich of hun gehouden van degenen gaat gebeuren. De individuen met bezorgdheidswanorde kunnen dergelijke verklaringen afleggen zoals: - I dacht altijd ik enkel worrier was, maar ik zou me over dingen voor dagen, aan het punt ongerust maken waar ik niet zelfs kon slapen. - Ik had een zeer sterk gevoel van dreigend noodlot, als verloor ik controle op een extreme manier. - Ik werd altijd ongerust gemaakt dat als ik bepaalde dingen niet deed, mijn ouders gingen sterven. - Ik voelde alsof mijn hart ging exploderen, en ik kon niet kalmeren.

De symptomen van deze wanorde zijn vaak mild, en zich mengen niet in het werk of sociale situaties. Als de symptomen streng zijn, echter, kunnen zij dagelijkse activiteiten onderbreken. Omdat de mensen met algemene bezorgdheidswanorde vaak een andere fysieke of emotionele wanorde, zoals depressie hebben, is er veel geleerd debat geweest over de vraag of bezorgdheids er wanorde op zijn bestaat. Maar de recente studies wijzen erop dat er werkelijk zulk een wanorde is, en dat het door diagnose en behandeling kan worden geholpen. De symptomen van algemene bezorgdheidswanorde beginnen gewoonlijk in de jeugd en kunnen voor decennia onbehandeld gaan. Nochtans, neigen zij om met leeftijd te verminderen. Één studie vond dat slechts 3 percent van gevallen van algemene bezorgdheidswanorde in die 65 en over begon. Het probleem is gemeenschappelijker onder vrouwen dan mannen en loopt vaak in families.

Als u bovenmatig ongerust gemaakt over een aantal dagelijkse problemen minstens zes maanden bent geweest en minstens zes van de gemeenschappelijke vroeger vermelde symptomen van bezorgdheid gehad, kunt u bezorgdheidswanorde veralgemeend hebben. Controle met uw familiearts of geestelijke gezondheidsberoeps. De algemene bezorgdheidswanorde is hoogst te behandelen.

Als u eerder voor een bezorgdheidswanorde bent behandeld, voorbereidingen getroffen om de arts te vertellen welke behandeling u probeerde. Als het een medicijn was, wat was de dosering, was het geleidelijk aan steeg, en hoe u duurde het lang? Als u psychotherapy had, welke soort was het, en hoe vaak woonde u zittingen bij? Het gebeurt vaak dat de mensen geloven zij bij behandeling „hebben ontbroken“, of dat de behandeling hen heeft ontbroken, toen in feite het nooit een adequate proef werd gegeven.

In vele gevallen, zijn de medicijnen essentieel. Als u aan manie lijdt, kan een belangrijke depressie, of een paranoïde wanorde, medicijnen eigenlijk u aan uw normale zelf kunnen herstellen. Voor andere voorwaarden, zoals schizofrenie, controleren de medicijnen en wijzigen symptomen aan de graad dat een persoon in zijn gemeenschap kan blijven. De medicijnen verlichten ook de meer verontrustende symptomen, die een persoon toestaan om in een therapeutische verhouding in dienst te nemen en in de activiteiten van haar dagelijks leven re-in dienst te nemen. Soms is een drug een nuttige extra maatregel tijdens bijzonder zware tijden, misschien in het aanvankelijke stadium van behandeling of in een tijd van crisis. Die patiënten met gedachte wanorde of hallucinatory ervaringen kunnen slechts met aangewezen antipsychotic medicijnen worden gehandhaafd.

Als u, of iemand u kent, symptomen van bezorgdheid hebt, is een bezoek aan de familiearts gewoonlijk de beste plaats om te beginnen. Een arts kan helpen bepalen of de symptomen aan een bezorgdheidswanorde, één of andere andere medische voorwaarde, of allebei toe te schrijven zijn. Vaak, is de volgende stap in het krijgen van behandeling voor een bezorgdheidswanorde verwijzing aan een geestelijke gezondheidsberoeps.

Het is belangrijk dat u met de therapie comfortabel voelt die de geestelijke gezondheidsberoeps voorstelt. Wanneer dit niet het geval is, streef elders naar hulp. Nochtans, als u medicijn hebt genomen, is het belangrijk om het niet te beëindigen abrupt, zoals voordien verklaard. Bepaalde drugs moeten onder de supervisie van uw arts worden verminderd.

Herinner me, niettemin, dat wanneer u een gezondheidszorgberoeps dat u tevreden bent met vindt, twee van u als groep samenwerken. Samen zult u een plan kunnen ontwikkelen om uw bezorgdheidswanorde te behandelen die medicijnen, cognitief-gedrags of andere besprekingstherapie, of allebei kan impliceren, zoals aangewezen.

Het leren over depressie. Antidepressants.


Termen het verklaren

Bezorgdheid


De wanorde van de bezorgdheid


Vrees


Depressie


Geestelijke gezondheid


Spanning


Right degree as basic for whole life


 

 Sitemap

Informatie in dit document ongeveer Antidepressants genoemd Het leren over depressie is voor Eind - het gebruik van de gebruiker slechts en kan niet worden verkocht, anders voor commerciële doeleinden worden opnieuw verdeeld of worden gebruikt. De informatie is een onderwijs slechts hulp. Het is geen de bedoeling geweest als medische raad voor individuele voorwaarden of behandelingen van Antidepressants. Bovendien, zijn de vervaardiging en de distributie van kruidensubstanties niet nu geregeld in de Verenigde Staten, en geen kwaliteitsnormen bestaan momenteel als de geneeskunde van de merknaam en generische geneeskunde. Bespreking over Antidepressants aan uw arts, verpleegster of apotheker voordien na om het even welk medisch regime om te zien of is het veilig en efficiënt voor u.

© Copyright 2007 Service Association of America, Antidepressants office.