Czech

German

English

Spanish

French

Greek

Italian

Dutch

Portuguese

SwedishΜεταμόσχευση τρίχας ως τρόπο της πάλης με την απώλεια τρίχας home page

 

 

 Μεταμόσχευση τρίχας ως τρόπο της πάλης με την απώλεια τρίχας

Hair care. Μεταμόσχευση τρίχας ως τρόπο της πάλης με την απώλεια τρίχας.

Μια άλλη σημαντική αιτία της μειωμένης τρίχας είναι πίεση, όπως η ανησυχία, η ανησυχία και ο ξαφνικός κλονισμός. Μόλυβδοι πίεσης σε μια αυστηρή ένταση στο δέρμα του κρανίου. Αυτό έχει επιπτώσεις στον ανεφοδιασμό της ουσιαστικής διατροφής που απαιτείται για την υγιή αύξηση της τρίχας.

Υπάρχουν πολλές χειρουργικές διαδικασίες που θα βοηθήσουν να αποκαταστήσουν την τρίχα από την πτώση. Η χειρουργική αποκατάσταση είναι η μόνη μόνιμη λύση στη φαλάκρα. Περιλαμβάνει μια σειρά διαδικασιών που εξάγουν τα βουλώματα του κρανίου από τις πλευρές και το πίσω μέρος του κεφαλιού σας, όπου η τρίχα αυξάνεται πυκνά, και τα εμφυτεύουν στην κορυφή και στο μέτωπο, όπου πηγαίνετε φαλακροί.

Οι τσάντες πυριτίου παρεμβάλλονται κάτω από μια περιοχή του τριχωτού κρανίου και διογκώνονται βαθμιαία με το υφάλμυρο νερό κατά τη διάρκεια μιας έξι εβδομάδων περιόδου. Αυτό αναγκάζει το hair-bearing δέρμα για να τεντώσει, αυξάνοντας κατά συνέπεια το ποσό hair-bearing κρανίου. Μετά από να αφαιρέσει τις τσάντες, το επεκταθε'ν φέρον δέρμα τρίχας ανυψώνεται και κινείται προς μια παρακείμενη φαλακρή περιοχή όπου ένα παρόμοιο μεγέθους μπάλωμα του κρανίου έχει φορολογηθεί.

Για τα άτομα, η απώλεια τρίχας είναι αρσενική φαλάκρα σχεδίων. Ναι, υπάρχουν άλλοι τύποι απωλειών τρίχας, συμπεριλαμβανομένων των σπάνιων όρων όπως alopecia τα totalis και alopecia τα universalis, όπου το ολόκληρο κρανίο και το ολόκληρο σώμα, αντίστοιχα, γίνονται απολύτως φαλακρά οφειλόμενα σε έναν προερχόμενο από ιό όρο που είναι αμετάκλητος. Υπάρχει επίσης φαλάκρα μπαλωμάτων, στην οποία η τρίχα εμπίπτει έξω στα μπαλώματα του κρανίου. Αυτό προκαλείται από την πίεση ή τη φτωχή διατροφή ή τους δυσμενείς όρους κρανίων. Αλλά η τρίχα θα αυξηθεί συνήθως πίσω μόλις αποκατασταθεί η αιτία.

Η κύρια διαφορά στην αρρενογόνο απώλεια τρίχας των γυναικών από τα mens (και τα δύο είναι ορμόνη σχετική) είναι ότι οι γυναίκες τείνουν να δοκιμάσουν την εκλέπτυνση που εμφανίζεται σε κανένα ιδιαίτερο σχέδιο ή μέρος του κρανίου. Αντίθετα από τα άτομα, το κρανίο δεν μπορεί πραγματικά να απογυμνωθεί συνολικά της τρίχας, ακριβώς λεπτός στο σημείο όπου το κρανίο είναι ορατό. Όπως τα άτομα, εντούτοις, η προκύπτουσα απώλεια τρίχας είναι γενικά αμετάκλητη.

Το Finasteride δεν εγκρίνεται προς χρήση από τις γυναίκες. Στην πραγματικότητα, θέτει το σημαντικό κίνδυνο στις γυναίκες της τεκνοποιητικής ηλικίας. Εάν είστε έγκυος γυναίκα, μην χειριστείτε ακόμη και τις συντριμμένες ή σπασμένες ταμπλέτες finasteride επειδή η απορρόφηση του φαρμάκου μπορεί να προκαλέσει τις σοβαρές ατέλειες γέννησης στα αρσενικά έμβρυα.

Corticosteroids. Οι εγχύσεις της κορτιζόνης στο κρανίο μπορούν να μεταχειριστούν alopecia το areata. Η επεξεργασία επαναλαμβάνεται συνήθως μηνιαία. Οι γιατροί ορίζουν μερικές φορές corticosteroid τα χάπια για την εκτενή απώλεια τρίχας λόγω alopecia του areata. Οι αλοιφές και οι κρέμες μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν, αλλά μπορούν να είναι λιγότερο αποτελεσματικές από τις εγχύσεις.

Θεωρείτε ότι είστε μοναδικός τρίχα απώλειας; Δεν είστε! Η πιό κοινή μορφή απώλειας τρίχας, Alopecia Androgentic, ή φαλάκρας σχεδίων, είναι εμπειρία από 50-80% των καυκάσιων ατόμων. Ο αριθμός κινεζικών αρσενικών επηρεασθε'ντων είναι τα μισά από τα καυκάσια αντίστοιχα ενώ αφρικανικοί Αμερικανοί έχουν μια χαμηλότερη επίπτωση του όρου επίσης. Για τις γυναίκες androgenetic alopecia εμφανίζεται μεταξύ 20-40% του γενικού γυναικείου πληθυσμού. Εν περιλήψει, είναι ασφαλές να ειπωθεί ότι η φαλάκρα σχεδίων βιώνεται από τον κανόνα του πληθυσμού, δεν είστε μόνοι, αλλά πραγματικά στην πλειοψηφία.

Alopecia Areata - σε αυτόν τον τύπο απώλειας τρίχας, η τρίχα πέφτει συνήθως έξω, με συνέπεια τα συνολικά ομαλά, στρογγυλά μπαλώματα για το μέγεθος ενός νομίσματος ή μεγαλύτερος. Μπορεί, σπάνια, να οδηγήσει στην πλήρη απώλεια τρίχας κρανίων και σωμάτων. Αυτή η ασθένεια μπορεί να έχει επιπτώσεις στα παιδιά ή τους ενηλίκους οποιασδήποτε ηλικίας. Η αιτία alopecia του areata είναι άγνωστη. Εκτός από την απώλεια τρίχας, τα επηρεασθε'ντα πρόσωπα είναι γενικά στην άριστη υγεία. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η τρίχα ξαναμεγαλώνει από το. Οι δερματολόγοι μπορούν να θεραπεύσουν πολλούς ανθρώπους με αυτόν τον όρο. Οι επεξεργασίες περιλαμβάνουν τα επίκαιρα φάρμακα, ένα πρόσθετο είδος ελαφριάς επεξεργασίας, ή σε μερικές περιπτώσεις τα χάπια.

Alopecia τοκετός Areata - όταν οι γυναίκες είναι έγκυες, περισσότεροι των τριχών της θα αυξάνονται. Εντούτοις, αφότου παραδίδει μια γυναίκα το μωρό της, πολλές τρίχες εισάγουν τη στηργμένος φάση του κύκλου τρίχας. Μέσα σε δύο έως τρεις μήνες, μερικές γυναίκες θα παρατηρήσουν την τρίχα μεγάλων ποσών στις βούρτσες και τις χτένες τους. Αυτό μπορεί να διαρκέσει έναν έως έξι μήνες, αλλά επιλύει εντελώς στις περισσότερες περιπτώσεις.

Υψηλός πυρετός, βαριάς μορφής μόλυνση, βαριάς μορφής γρίπη - οι ασθένειες μπορούν να αναγκάσουν τις τρίχες για να εισαγάγουν τη στηργμένος φάση. Τέσσερις εβδομάδες σε τρεις μήνες μετά από έναν υψηλό πυρετό, μια σοβαρή ασθένεια ή μια μόλυνση, ένα πρόσωπο μπορεί να συγκλονιστεί να δει πολλή τρίχα έξω. Αυτό το σκόρπισμα διορθώνεται συνήθως.

Χαμηλός σίδηρος ορών - η ανεπάρκεια σιδήρου παράγει περιστασιακά την απώλεια τρίχας. Μερικοί άνθρωποι δεν έχουν αρκετό σίδηρο στις διατροφές τους ή δεν μπορούν να απορροφήσουν πλήρως το σίδηρο. Οι γυναίκες που έχουν τις βαριές εμμηνορροϊκές περιόδους μπορούν να αναπτύξουν την ανεπάρκεια σιδήρου. Ο χαμηλός σίδηρος μπορεί να ανιχνευθεί από τις εργαστηριακές δοκιμές και μπορεί να διορθωθεί με τη λήψη των χαπιών σιδήρου.

Η φυσική και συναισθηματική απώλεια τρίχας αιτίας δυνάμεων πίεσης από το σώμα ανακτά από μια συντριπτική αναταραχή και διακόπτει απλά την παραγωγή τρίχας, σκεπτόμενος ότι δεν είναι απαραίτητο για την επιβίωση του σώματος, με αυτόν τον τρόπο συμβάλλοντας όλη την ενέργεια προς την επισκευή των ζωτικής σημασίας μερών σωμάτων. μπορούν να υπάρξουν μέχρι τρεις μήνες καθυστέρησης μεταξύ της σημαντικότερης επίπτωσης και της πραγματικής απώλειας τρίχας. Επιπλέον, υπάρχει επίσης περίοδος τριών μηνών προτού να αντικατασταθεί η τρίχα απώλειας. Αυτά τα έπειτα μέσα είναι εκεί συνολικά ένας ελάχιστος 6 σκώρων για το συνολικό απώλειας και regrowth τρίχας κύκλο. Φυσικά υπάρχουν πράγματα που η δύναμη συμβάλλει στην απώλεια τρίχας όπως η αναιμία, η χαμηλή αρίθμηση αίματος, και οι ανωμαλίες θυροειδή.

Πολλοί άνθρωποι (λανθασμένα) θα ρίξουν μια χούφτα του σαμπουάν στο κεφάλι τους και θα το ξεπλύνουν έπειτα μακριά. Το σαμπουάν πρέπει να εργαστεί μέσω της όλης τρίχας σας, καθώς επίσης και του κρανίου και hairline.

Η υπερβολική έκθεση στον ήλιο μπορεί να βλάψει την τρίχα σας με την πρόκληση της οξείδωσης των μορίων θείου μέσα στον άξονα τρίχας, αφήνοντας την τρίχα αδύνατη, εύθραυστη, ξηρά και εξασθενισμένη. Οι άνθρωποι που λευκαίνουν ή φωτίζουν το φυσικό χρώμα τρίχας τους μπορούν επίσης να παρατηρήσουν τις αλλαγές χρώματος προσβολών στην τρίχα τους όταν εκτίθεται στον ήλιο.

Η τρίχα απαιτεί την ίδια γενική διατροφή ότι το σώμα: αφθονία των νωπών καρπών και των λαχανικών, των σιταριών και της πρωτεΐνης συμπεριλαμβανομένου του αδύνατων κρέατος και των ψαριών. Οι διαιτολόγοι συστήνουν τα τρόφιμα υψηλά biotin, συμπεριλαμβανομένου του καφετιού ρυζιού, τη bulgar, ζυθοποιού ζύμη, τη σόγια, τα πράσινα μπιζέλια, τις φακές, τις βρώμες, τον ηλίανθο, τους σπόρους και τα θρεπτικά καρύδια.

Μεταμόσχευση τρίχας ως τρόπο της πάλης με την απώλεια τρίχας. Hair care.


Εξήγηση καθορισμού

Alopecia Areata


Ringworm


Alopecia


Biotin


Απώλεια τρίχας


Θυροειδής


Μεταμόσχευση τρίχας


Πρωτεΐνη


εμβόλια


θυλάκια


κρανίο


ορμόνη


πίεση


τεστοστερόνη


φαλάκρα


Right degree as basic for whole life


 

 

 

 

 

Sitemap

Πληροφορίες στο παρόν έγγραφο περίπου Hair care ονομασμένος Μεταμόσχευση τρίχας ως τρόπο της πάλης με την απώλεια τρίχας είναι για το τέλος - χρήση του χρήστη μόνο και δεν μπορεί να πωληθεί, να ανακατανεμηθεί ή ειδάλλως να χρησιμοποιηθεί για εμπορικούς λόγους. Οι πληροφορίες είναι μια εκπαιδευτική ενίσχυση μόνο. Δεν προορίζεται ως ιατρικές συμβουλές για τους ιδιαίτερες όρους ή τις μεταχειρήσεις Hair care. Επιπλέον, η κατασκευή και η διανομή των βοτανικών ουσιών δεν είναι ρυθμίζω τώρα στις Ηνωμένες Πολιτείες, και κανένα ποιοτικό πρότυπο δεν υπάρχει αυτήν την περίοδο όπως την ιατρική εμπορικού σήματος και τη γενική ιατρική. Συζήτηση για Hair care στο γιατρό, τη νοσοκόμα ή το φαρμακοποιό σας πριν μετά από οποιαδήποτε ιατρική θεραπευτική αγωγή που βλέπει εάν είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για σας.

© Copyright 2007 Service Association of America, Hair care office.