Czech

German

English

Spanish

French

Greek

Italian

Dutch

Portuguese

SwedishVettige organismen als deel onze gemeenschap home page

 

 

Het zou aardig zijn als het Beleid van het Voedsel en van de Drug ophield uitgevend waarschuwingen over giftige substanties en enkel me de namen van één of twee dingen nog veilig gaf te eten.

Robert Fuoss
Vettige organismen als deel onze gemeenschap

 

 

 Weight loss. Vettige organismen als deel onze gemeenschap.

Leer zwaarlijvigheid

Zo veel zoals 50 tot 75 percent van zwaarlijvigheid genetische invloeden heeft. Enkel wat die genetische invloeden zijn dat affect het lichaamsgewicht niet is geïdentificeerd.

De punten van het onderzoek aan verschillen in eetlustcontrole en energieuitgaven. Het is belangrijk voor zwaarlijvige mensen om voor hun voorwaarde verantwoordelijk niet te houden.

Het vasten de diëten voor gewichtsverlies kunnen voor zwaarlijvige personen juist zijn die ernstige op gewichtbetrekking hebbende medische problemen hebben. Het snelle gewichtsverlies is het primaire voordeel om deze diëten te gebruiken. Dit kan nuttig zijn in het motiveren van het individu om met het programma verder te gaan. Dit kan helpen om levensstijlveranderingen te steunen die voor voortdurend gewichtsverlies nodig zijn.

Het juiste gebruik van deze diëten vereist dicht controle en follow-up. Om duurzaam gewichtsverlies te bevorderen, moeten de levensstijlveranderingen door Dieter worden aangebracht terwijl op snel.

Het eten van Binge kan door vele dingen zoals spanning, depressie, eenzaamheid of woede worden teweeggebracht. Het voedsel wordt gebruikt als manier om kwesties buiten honger te behandelen.

Tijdens een binge, kunnen 10.000 tot 20.000 calorieën door de dag worden verbruikt. Binges bestaat gewoonlijk uit voedsel zoals koekjes, suikergoed, spaanders, roomijs en veel ander hoog calorievoedsel. Binges wordt vaak gedaan in geheim. Na een binge, kunnen veel van het gevoel dat binge, zoals spanning veroorzaakte, gezakt zijn slechts om met gevoel van schuld en gebrek aan zelf-controle worden vervangen.

Eten van Binge kan moeilijk zijn te controleren omdat vele mensen aan voedsel als manier om hun gevoel te behandelen draaien. Houden van een voedselagenda kan voordelig zijn in zich specifiek het identificeren welk gevoel waarschijnlijk zullen binge het eten teweegbrengen evenals welke types van voedsel tijdens een binge worden verbruikt. De strategieën kunnen dan worden aangewend om de drang tot binge te verminderen wanneer de impuls slaat.
Overfat versus te zwaar

Vele mensen worden gemotiveerd aan dieet door dun en aantrekkelijk te willen als de modellen zijn die wij overal - op TV en in tijdschriften hebben gezien. Wat veel belangrijker is is dat een magerder lichaam het risico voor bepaalde ziekten vermindert.

De samenstelling van het lichaam beschrijft de percentages van vet, spier en been in uw lichaam. Vele deskundigen denken de organismen van mensen tussen 12 tot 18 percenten zouden moeten zijn vet, terwijl de vrouwen 18 tot 22 percenten zouden moeten zijn vet.

De lijsten van de hoogte en van het gewicht worden over het algemeen gebruikt om te bepalen hoe het gewicht van de persoon bij een norm vergelijkt. Nochtans, is het gewicht in deze lijsten een algemene maatregel van alle componenten van het lichaam. De individuen kunnen in spier, kadergrootte en percentage van lichaamsvet verschillen. De taille aan heupverhouding van de beoordeling van de lichaamssamenstelling verstrekt informatie over waar de meerderheid van lichaamsvet wordt gevestigd.
Vettige organismen als deel onze gemeenschap. Weight loss.


Termijnen en definities

FDA


Te zwaar


Vette blocker


Diabetes


Dieet


Eetlust


Onderdruk


Spanning


Vet


Zwaarlijvigheid


Right degree as basic for whole life


 

 Sitemap

Informatie in dit document ongeveer Weight loss genoemd Vettige organismen als deel onze gemeenschap is voor Eind - het gebruik van de gebruiker slechts en kan niet worden verkocht, anders voor commerciële doeleinden worden opnieuw verdeeld of worden gebruikt. De informatie is een onderwijs slechts hulp. Het is geen de bedoeling geweest als medische raad voor individuele voorwaarden of behandelingen van Weight loss. Bovendien, zijn de vervaardiging en de distributie van kruidensubstanties niet nu geregeld in de Verenigde Staten, en geen kwaliteitsnormen bestaan momenteel als de geneeskunde van de merknaam en generische geneeskunde. Bespreking over Weight loss aan uw arts, verpleegster of apotheker voordien na om het even welk medisch regime om te zien of is het veilig en efficiënt voor u.

© Copyright 2007 Service Association of America, Weight loss office.