Czech

German

English

Spanish

French

Greek

Italian

Dutch

Portuguese

SwedishHet verouderen van de huid oplossingen home page

 

 

 Het verouderen van de huid oplossingen

 

 

 Skin care. Het verouderen van de huid oplossingen.

In zootomy en de dermatologie, is de huid een orgaan van het integumentary systeem dat uit een laag weefsels wordt samengesteld die onderliggende spieren en organen beschermen. Als interface met de omgeving, speelt het de belangrijkste rol in het beschermen tegen ziekteverwekkers. Zijn andere hoofdfuncties zijn isolatie en temperatuurregelgeving, sensatie en vitamine D en de synthese van B.

De huid heeft pigmentatie, die door melanocytes wordt verstrekt, die enkele potentieel gevaarlijke straling in zonlicht absorbeert. Het bevat ook de reparatieenzymen van DNA die UVschade omkeren, en de mensen die de genen voor deze enzymen niet hebben lijden aan hoge tarieven van huidkanker. Één vorm hoofdzakelijk die door UVlicht, kwaadaardige melanoma wordt veroorzaakt, is bijzonder invasief, veroorzakend het om snel uit te spreiden, en kan vaak dodelijk zijn. De menselijke huidpigmentatie vari�ërt onder bevolking op een opvallende manier. Dit heeft soms geleid tot de classificatie van mensen op basis van huidkleur. Zie het artikel op menselijke huidkleur.

De zoogdier huid bevat vaak haren, wat in voldoende dichtheid bont wordt genoemd. Het haar dient hoofdzakelijk om de isolatie te vergroten de huid verstrekt, maar ook als secundair seksueel kenmerk of als camouflage kan dienen. Op sommige dieren is de huid zeer hard en dik, en kan worden verwerkt om leer te creëren. De reptielen en de vissen hebben harde beschermende schalen op hun huid voor bescherming, en de vogels hebben harde veren, allen gemaakt van taaie ß-keratine. De amfibie huid is geen sterke barrière aan passage van chemische producten. Een kikkerzitting in een verdovingsmiddelenoplossing zal snel naar slaap gaan.

De belangrijkste celtypes van huid zijn fibroblasten, adipocytes (vette opslag) en macrophages. Sebaceous klieren zijn exocrineklieren die vetafscheiding, een mengsel van lipiden en wasachtige substanties produceren: smering, waterdicht makend, het zacht worden en antibactericidal de acties zijn onder de vele functies van vetafscheiding. De klieren van het zweet stellen via een buis op de huid open door een porie.

Dermis kan in de papil en reticulaire lagen worden verdeeld. De papillaag is buitenste en breidt zich in dermis uit om het van schepen te voorzien. Het is samengesteld uit los geschikte vezels. De papil randen maken omhoog de lijnen van de handen. De reticulaire laag is dichter en is ononderbroken met hypodermis. Het bevat het grootste deel van de structuren (zoals zweetklieren). De reticulaire laag is samengesteld uit onregelmatig geschikte vezels en verzet zichzich tegen het uitrekken.

De huid moet regelmatig worden schoongemaakt. Tenzij genoeg zorg wordt genomen zal het gebarsten of ontstoken worden. De vuile huid keurt de ontwikkeling van pathogene organismen goed.

Constant het pellen van dode cellen van de epidermismengeling met de afscheidingen van het zweet en sebaceous klieren en het stof vond op de huid om een vuile laag op zijn oppervlakte te vormen. Als gereinigd niet beginnen het vuil en de dode huiddunne modder het uitzenden van een vuile geur te ontbinden.

De functies van de huid zijn gestoord wanneer het vuil is en het wordt gemakkelijker beschadigd. De versie van antibacteriële samenstellingendalingen. De vuile huid is naar voren meer gebogen om besmettingen te ontwikkelen. De schoonheidsmiddelen zouden zorgvuldig moeten worden gebruikt omdat deze allergische reacties kunnen veroorzaken. Elk seizoen vereist geschikte kleding om de verdamping van het zweet te vergemakkelijken. Het zonlicht, het water en de lucht spelen een belangrijke rol in het houden van de huid gezond.

De huid steunt zijn eigen ecosystemen van micro-organismen, met inbegrip van gist en bacteriën, die door om het even welke hoeveelheid niet kunnen worden verwijderd het schoonmaken. In het algemeen houden deze organismen elkaar in controle en maken deel uit van een gezonde huid. Wanneer het saldo wordt gestoord, e.g., door antibiotica die bacteriën doden, kunnen er een te sterke groei en een besmetting zijn door gist. De huid is ononderbroken met de binnen epitheliaale voering van het lichaam bij de openingen, elk waarvan zijn eigen aanvulling van flora steunt.

Uw huid is uw pantser, uw schild van de elementen. Maar toch wanneer de laatste tijd u werkelijk gedacht was over wat u moet doen het behandelen? Door uw leven, zullen de genetische en milieufactoren heel wat slijtage en scheur aan uw huid veroorzaken. Maar u bent jong of nooit te te oud beginnen uw huid te behandelen.

In feite, zouden de huidzorg en de bescherming een essentieel onderdeel van uw gezondheid, geschiktheid, en schoonheidsregime moeten zijn. Als u uw huid behandelt, zal uw huid u behandelen! Als uw geplakt in een sleur van de huidzorg, of als u enkel kijkt om een beetje over de grondbeginselen van huidzorg meer te leren, wordt gelezen die meer over deze belangrijke stap in uw dagelijkse activiteiten te leren.

U bent jong of nooit te te oud beginnen uw huid te behandelen. In feite, zouden de huidzorg en de bescherming een essentieel onderdeel van uw gezondheid, geschiktheid, en schoonheidsregime moeten zijn.

De oefening, de rust, en de goede voeding leggen de fundamenten voor mooie, gezonde huid, binnen en uit. Een juist dieet is niet alleen goed voor uw algemene gezondheid, helpt het ook om ervoor te zorgen dat uw huid alle vitaminen, mineralen, en voedingsmiddelen zal ontvangen die het cellen handhaven en moet herstellen. Het drinken van gezuiverd water is een andere goede manier om uw huid gezond te houden. Het water helpt om de huid te hydrateren en afval en voedingsmiddelen te bewegen door het systeem. Het is efficiënt of zeer capful het mengen van een theelepeltje van de Organische Azijn van de Cider van Apple binnen met uw water. Drink geen Leidingwater.

De belangrijkste manier om voor uw huid te geven is het tegen de het beschadigen stralen van de zon te beschermen. De ultraviolette straling beschadigt de huid en kan tot rimpels, het voorbarige verouderen, leeftijdsvlekken, en kanker leiden. Neem extra voorzorgsmaatregelen om ervoor te zorgen uw huid niet aan de stralen van de zon wordt blootgesteld. Gebruik een natuurlijk zonnescherm, of een moisturizer die zonnescherm (minstens SPF 15) elke dag bevat. Uw huid vergt dagelijks wat zonlicht 10-15 minuten directe blootstelling.

Was grondig uw huid op een dagelijkse basis om het vuil, het puin, de verontreinigende stoffen, en het zweet te verwijderen dat op een dagelijkse basis accumuleert. Als u droge of gevoelige huid, gebruiks slechts warm water hebt om uw huid te wassen en een mild natuurlijk elk reinigingsmiddel te gebruiken weinig dagen. Als u normale of olieachtige huid hebt, ben zeker om met een zacht reinigingsmiddel op een dagelijkse basis te wassen. Ben zeker om uw tanden vóór het wassen van uw gezicht te borstelen, aangezien het tandpastaresidu gevoelige gezichtshuid kan irriteren.

Tenzij uw huid zeer olieachtig is, zult u een moisturizer willen elke dag gebruiken om uw huid gehydrateerd te houden en gezond. Uw huid vergt moisturizer al jaar lang als zowel binnen de winterhitte, als de zomerzon kan even beschadigend zijn aan uw huid.

Gebruik een natuurlijk zonnescherm wanneer mogelijk, ongeacht al dan niet u bij het doorbrengen van veel tijd in de zon plant. De stralen van de zon zijn zeer beschadigend en als u in de gewoonte van het toepassen van zonnescherm elke dag krijgt, zult u nooit verlaten worden zonder bescherming. De zonnen de meeste voordelige stralen komen bij zonsopgang en zonsondergang voor.

Aangezien wij verouderen, ondergaat ons lichaam diverse veranderingen, en doet dat onze huid. In onze huid, hebben wij weefsels die als collageen en elastine worden bekend. Deze weefsels zijn hoofdzakelijk de oorzaak van het maken van onze huid vast en stretchable. Aangezien wij ouder groeien, natuurlijk vermindert de hoeveelheid collageen en elastine in onze huid. Dientengevolge, wordt onze huid minder elastisch en zwakker, waarbij „rimpels“ worden gecre�ërd.

Één minder pijnlijke procedure is de deeltjeshuid weer opduikend procedure. Het proces is verwijdert de buitenlaag van huid op een hoogst gecontroleerde manier. Wegens zijn preciseness, is het praktisch pijnloos. Door deze procedure te herhalen leidt een paar keer, de jongere huid tot de oppervlakte, waarbij zichtbare veranderingen in de de de textuur, kleur en verschijning van de huid worden bevorderd. De voordelen van deze huid die procedure weer opduikt zijn dat het zeer weinig pijn of ongemak veroorzaakt, is geen herstellende periode nodig, is er minimaal risico, kan het voor alle huidtypes worden gebruikt, en geen anesthesie wordt vereist.

Om te herinneren wanneer het uitzoeken van behandeling voor uw rimpels is eerst te weten hoe uw lichaam misschien aan de behandeling kan reageren. Krijg in aanraking met een huid arts voor dingen dat u niet zeker van bent, maar overwegen bij het uitproberen.

Terwijl het waar is dat de fysieke schoonheid enkel diep huid is, is het nog geen reden waarom de mensen, in het bijzonder vrouwen, basishuidzorg zouden moeten negeren. Aangezien de huid onze buitenste laag is, wordt het blootgesteld aan de ruwe elementen van het milieu. En omdat het niet ongewoon voor mensen is om oordelen van onze dekking te baseren, met het gezicht dat het eerste ding zij bekijken is, is het slechts juist dat wij naar grote lengten onze huid gaan schoon en vers houden kijkend.

Het verouderen van de huid oplossingen. Skin care.


Definities en termijnen op deze pagina

Acne


Bacteriën


Dermis


Epidermis


Hypodermis


Pimples


Ultraviolette straling


Right degree as basic for whole life


 

 Sitemap

Informatie in dit document ongeveer Skin care genoemd Het verouderen van de huid oplossingen is voor Eind - het gebruik van de gebruiker slechts en kan niet worden verkocht, anders voor commerciële doeleinden worden opnieuw verdeeld of worden gebruikt. De informatie is een onderwijs slechts hulp. Het is geen de bedoeling geweest als medische raad voor individuele voorwaarden of behandelingen van Skin care. Bovendien, zijn de vervaardiging en de distributie van kruidensubstanties niet nu geregeld in de Verenigde Staten, en geen kwaliteitsnormen bestaan momenteel als de geneeskunde van de merknaam en generische geneeskunde. Bespreking over Skin care aan uw arts, verpleegster of apotheker voordien na om het even welk medisch regime om te zien of is het veilig en efficiënt voor u.

© Copyright 2007 Service Association of America, Skin care office.