Czech

German

English

Spanish

French

Greek

Italian

Dutch

Portuguese

SwedishVäga ledning home page

 

 

Ingenting skulle är mer tröttsam än äta och dricka, om guden inte hade gjort dem ett nöje as well as en nödvändighet.

Voltaire
Väga ledning

Weight loss. Väga ledning.

För att uppnå att vara väga förlust, förpliktelse måste vara fallen för danande som verkliga ändringar, i att äta, mönstrar. Individer är vem inte begådd ska deras affärsvinstbaksida väger.

Att äta för supfest kan startas av många saker liksom spänning, fördjupning, ensamhet eller ilska. Mat används, som a av att handla med utfärdar långt annat än hunger.

Under en supfest kan 10.000 till 20.000 kalorier vara den konsumerade alltigenom dagen. Supfester består av lika kakor för matar, godis, gå i flisor vanligt, glass och många andra kickkalorimatar. Supfester göras ofta i hemlighet. Efter en supfest kan många av känslorna, som orsakade supfesten, något liknandespänning, ha avtagit endast för att bytas ut med skuldkänslor och brist av självkontroll.

Bulimianervosaen är en ätaoordning som beräknas för att vara närvarande i upp till 5 procent av tonårs- och unga vuxna kvinnor. Det karakteriseras, genom att äta för supfest som följs av rena och andra uppföranden liksom att spy. Laxatives bantar pills, bevattnar pills, övar, eller fastan kan också användas.

Efter anvisningarna har framkallats som kan hjälpa att kontrollera att äta för supfest: - Äta endast på etablerade måltider. - Undvik att hålla matar runt om det kan starta bingeing. - Undvik modeflugan, eller mycket restriktivt bantar. - Uppehället en matdagbok och loggar för att bedöma vad meddelade supfesten.

Att äta för supfest kan vara svårt att kontrollera, därför att många folk vänder till mat som a långt av att handla med deras känslor. Att hålla en matdagbok kan vara välgörande, i att identifiera specifikt vilka känslor är rimliga att starta supfesten som äter as well as vilka typer av matar konsumeras under en supfest. Strategier kan därefter användas för att förminska driften till supfesten, när impulsen slår.

Hjälper suppressant läkarbehandlingar för aptit att väga förlust, genom att minska aptit eller ökande känslan av att vara fulla. Dessa läkarbehandlingar minskar aptit av kemikalieer för den resningserotonin- eller catecholamine två hjärnan som påverkar aptit. Används suppressant läkarbehandlingar för aptit med en jaga av beteende- behandling och den dietary rådgivningen som planläggs för att hjälpa dig att göra långsiktiga ändringar i ditt att banta och läkarundersökningaktivitet.

Den nyaste drogen i slagsmål mot fetma är Xenical. Ett nytt klassificerar av densystemic anti-fetma drogen som kallas lipaseinhibitors som agerar i det gastrointestinala området för att förhindra absorberingen av fett vid omkring 30 procent. Droger i denna klassificerar uppnår inte deras verkställer till och med hjärnkemi eller centrala nervsystemetstimulans. Med andra ord är Xenical inte en suppressant eller metabolic inducer för aptit.

Märkesnamn av det effektivaste recept bantar läkarbehandlingar på marknadsföra är i dag: Phentermine Adipex-P, Fastin, Ionamin, Bontril, Plegine, Tenuate, Xenical.

Fördriva FDAEN reglerar, hur en läkarbehandling kan annonseras eller främjas av producenten, dessa reglemente begränsar inte en doktors kapacitet att ordinera läkarbehandlingen för olikt villkorar, i olika doser eller för olika längder av tid.

Flera suppressant läkarbehandlingar för aptit är tillgängliga till festfetma. I allmänhet är dessa läkarbehandlingar effektiva och att leda till ett genomsnitt väger förlust av fem till twenty-two pund. ovanför det som förväntas med, non-förgifta fetmabehandlingar.

Maximat väger förlust uppstår vanligt inom halvår av starta läkarbehandlingbehandling. Väga ansar för att jämna av eller förhöjning under resten av behandling. Studier föreslår att, om en tålmodig inte förlorar fyra åtminstone, dunkar över fyra veckor på en särskild läkarbehandling, den läkarbehandling är därefter osannolika att hjälpa den tålmodig att uppnå viktigt väger förlust.

Väga förlust i obese individer kan förminska ett nummer av vård- riskerar över det kortfristigt. Studier som ser verkställer av aptit som suppressant läkarbehandlingbehandling på fetma-släkt vård- riskerar har funnit att några medel fäller ned blodtryck, blodcholesterol, triglycerides (fett) och minskninginsulinmotstånd (huvuddelens oförmåga att använda blodsocker) över det kortfristigt. Långsiktiga studier göras för närvarande att bestämma, om väga förlust från aptit som suppressant läkarbehandlingar kan förbättra vård-.

Därför att suppressant läkarbehandlingar för aptit är van vid fest per villkora, som påverkar miljon av folk, många av, vem är i stort sunda, är deras potentiellt för biverkningar av stort bekymmer. Mest biverkningar av dessa läkarbehandlingar är milda och förbättrar vanligt med fortsatt behandling.

Många folk kan faktiskt vara overfat men inte övervikt. Fett kan också vara den gömda alltigenom förkroppsliga. En person kan vara overfat utan det utseendemässigt av att vara överviktig. Som vi åldras, byts ut muskelsilkespappret med fett. Detta uppstår illviljastamgästen övar.

Studier visar att en 20 procent förhöjning förkroppsligar in väger förhöjningar riskera för hjärtsjukdom, kickblodtryck och sockersjuka.

Att veta som är ditt, förkroppsligar sammansättning kan hjälpa dig att planlägga ett konditionprogram för att bygga mer fett-bränning muskel. Lösa för att ändra ditt förkroppsliga sammansättning, och inte enkelt att förlora väga, kan förbättra ditt total- vård-.

Riskera av framkallning väger tillhörande medicinska problemförhöjningar, om majoriteten av förkroppsligar fett lokaliseras i det buk- området. Detta riskerar minskningar, om förkroppsliga fett lokaliseras i första hand i den höft-, bakdel- och lårregionen.

Väga ledning. Weight loss.


Benämner tolkning

FDA


Fet blocker


Aptit


Banta


Dämpa


Fetma


Fett


Sockersjuka


Spänning


Övervikt


Right degree as basic for whole life


 

 

 

 

 

Sitemap

Information i detta dokument omkring Weight loss namngett Väga ledning är för avslutar - användarens bruk endast och kan inte säljas, omfördelat, eller annars använt för reklamfilm ämnar. Informationen är ett bilda bistår endast. Det ämnas inte som den medicinska rådgivningen för individ villkorar eller behandlingar av Weight loss. Dessutom regleras tillverkningen och fördelningen av växt- vikter inte nu i Förenta staterna, och inga kvalitets- normal finns för närvarande den lika märkesnamnmedicinen och den generiska medicinen. Samtal omkring Weight loss till ditt manipulera, sjuksköterskan eller pharmacisten för efter någon medicinsk diet för att se, om den är kassaskåpet och effektivt för dig.

© Copyright 2007 Service Association of America, Weight loss office.