Czech

German

English

Spanish

French

Greek

Italian

Dutch

Portuguese

SwedishMirakel hoodia versus zwaarlijvigheid home page

 

 

„Veronderstel dit: een organische pil die de eetlust doodt en zwaarlijvigheid aanvalt. Het heeft geen bekende bijwerkingen en bevat een molecule dat dwazen uw hersenen in het geloven u volledig bent."

BBC NIEUWS, dat spreken over Hoodia
Mirakel hoodia versus zwaarlijvigheid

 

 

 Hoodia. Mirakel hoodia versus zwaarlijvigheid.

Gordonii van Hoodia. Wat is het?

Als u geen Hoodia nog hebt vernomen, zal u spoedig omdat het als nieuw mirakelsupplement voor veilig, efficiënt gewichtsverlies wordt geworven. Gordonii van Hoodia, (Hoodia) is de botanische naam voor een cactus zoals installatie die in Zuid-Afrika groeit. De wetenschappers hebben onlangs verscheidene samenstellingen in deze verbazende installatie geïsoleerd die van dramatisch gewichtsverlies de oorzaak zijn. Deze alle-natuurlijke repressieve eetlust wordt ook toegejuicht voor het bevatten van geen gevaarlijke stimulansen die ongunstige bijwerkingen verbonden aan de producten van het gewichtsverlies van het laatste decennium veroorzaakten.

Hoodia is Succulente botanisch en maakt deel uit van de Soort: Trichocaulon en behoort tot de Naam van de Familie: Asclepiadaceae. Er zijn ongeveer twintig installaties binnen de Hoodia soort familie, echter, Hoodia Gordonii is de unieke installatie die de Zuidafrikaanse Bosjesmannen van San voor generaties hebben gebruikt om lange de jachtexpedities te verdragen.
Hoe Hoodia u helpt

Het bedriegt fundamenteel de hersenen in het denken dat u ’ aangaande hoogtepunt. De chemische constituenten in het werk Hoodia binnen de verzadiging centreren door een chemische gelijkend op glucose maar veel sterkere samenstelling vrij te geven. De hypothalamus in de hersenen ontvangt dit signaal als aanwijzing dat genoeg voedsel is verbruikt en dit belemmert beurtelings de eetlust.

Wij allen weten, als u niet hongerig voelt, u zullen eten minder het. Het gebruiken van Hoodia samen met een zinnige dieet en een oefening kan helpen uw inspanningen van het gewichtsverlies meer succesvol leveren!

Één van de actieve ingrediënten in het kruid is een chemische samenstelling genoemd P57, die om gedeeltelijk van de eetlust-onderdrukkende gevolgen van hoodiagordonii minstens wordt verondersteld de oorzaak te zijn. Maar dit is waarschijnlijk een oversimplificatie, aangezien de kruiden typisch met een assortiment van chemische samenstellingen, niet alleen één chemisch product werken.

Zo hebt u een levering van hoodia gekocht, en nu wilt u het weten hoe te om het te gebruiken. Om dit te behandelen, is Er ervaring in het gebruiken van hoodia voor gewichtsverlies. De optimale manier vergt hoodiatint elke ochtend en middag. Gemakkelijk genoeg, net?

Het hongersignaal wordt slechts uitgezet wanneer uw hypothalamus denkt u genoeg voedsel hebt gegeten. Uw hypothalamus -- een deel van het endocriene systeem van uw lichaam -- beslist dit door de stijging van suiker (glucose) in uw bloed te ontdekken. Eet genoeg koolhydraten, en uw stijgingen van de bloedsuiker, wat uw hypothalamus overtuigt om uw hersenen te vertellen dat u niet meer hongerig bent.

Hoodia, echter, bevat een chemisch product dat door uw hypothalamus verbeterd wordt die denkt het glucose is. En aangezien het blijkt, is dit chemisch product 10.000 keer naar verluidt meer machtig dan glucose in het teweegbrengen van de chemische receptoren in uw hypothalamus, en zodat neemt het slechts een uiterst klein beetje van dit chemisch product om de annulering van uw hongersignalen teweeg te brengen.
Wat is Hoodia is correct?

Helemaal over de wereld, proberen de mensen om hoodia te kopen, en er enkel is niet genoeg levering om rond te gaan. De succulente kwekers zijn tenietgedaan. De zaadleveranciers hebben vrijwel geen verlaten inventaris. En aangezien hoodia meer dan zes jaar vergt aan het oogsten van hoogte te kweken, zijn er het gaan blijven een groot hoodiatekort tot minstens 2010, misschien verder.

Zo het kopen is hoodia zeer moeilijk. Het is duur. En, natuurlijk, zijn er heel wat vervalst op de markt. Zelfs nu, zijn er slechts een paar honderd acres van hoodia het groeien op commerciële landbouwbedrijven, en de installatie is hoogst vatbaar voor wordt tenietgedaan door eerder geheimzinnige voorwaarden.

Om het uitdagend te maken, wordt Hoodia die in Zuid-Afrika onder de invloed van de stam van San wordt gekweekt vereist in de organische omstandigheden worden gekweekt. Dat betekent zij geen pesticiden kunnen gebruiken. De volledige gewassen zijn gekend om vrijwel nachtelijk dankzij ravages van diverse insecten te verdwijnen.
Het onderzoek van Hoodia

De wetenschappers op het Zuidafrikaanse Centrum voor Wetenschappelijk en Industrieel Onderzoek waren de eerste om met succes te bewijzen dat Hoodia een mirakelmolecule bevat die de eetlust onderdrukt. Later, werd een menselijke klinische proef geleid door wetenschappers in Leicester Engeland. Een groep morbide zwaarlijvige mannen en vrouwen nam deel. Werd van de helft van groep gegeven Hoodia en de helft werd gegeven een placebo. Begin 15 dagen, had de groep op Hoodia hun voedselopname door 1000 calorieën per dag verminderd. Gezien het gemiddelde dagelijkse dieet is rond 2200 calorieën, was dit een overweldigend succes.

Men heeft vastgesteld dat de P57 molecule die in wilde geoogste Hoodia Gordonii wordt gevonden door het effect werkt na te bootsen dat de glucose op zenuwcellen in de hersenen heeft die in feite het lichaam fooling in het denken het volledig is, zelfs wanneer het niet is, waarbij de eetlust in bedwang wordt gehouden.

De experimenten van het laboratorium tonen de dieren automatisch hun voedselopname wanneer mondeling het nemen van hoodia beperken. De ratten, een soort die om het even wat van vlees en installaties aan onverteerbare vezel zal eten, verminderden hun dieetcalorieopname aan een graad die hen maakte dun worden wanneer gevoede vergelijkende hoeveelheden hoodia.
De productentestimonials van Hoodia

Dank u, kwam de tweede verzending van Hoodia Gordonii gisteren aan 4 April, 2005. Door de manier Hoodia zeer ik werkt verloor goed 12 pond of (5.5 kg) in 2 maanden. Niet dramatisch maar dan is het opnieuw verliezende gewicht langzaam de beste manier te gaan. In dit stadium besteed ik geen aandacht aan koolhydraten, vetten, suikers en andere dieetfads. Achting - G D B (de V.S.)

Hooray voor Hoodia! Ik verloor 5 pond in elf dagen. Drie familieleden met inbegrip van mij hebben a great deal over Hoodia geleerd. Het blijkt dat de stam van San allen, vooral de voordelen voor mensen niet openbaarde, als u weet wat ik - S. bedoel.A - (DE V.S.)
Gordonii van Hoodia nu

Hoodia wordt geregistreerd als beschermde soort om bio-Piraterij te verhinderen maar om op een handvol commerciële landbouwbedrijven in Zuid-Afrika verhinderd worden gekweekt die door privé landbouwers worden bezeten.

Om voor de uitvoer naar de V.S. en alle andere naties verkiesbaar te zijn, moeten de landbouwers Hoodia a. c. verkrijgen.I.T.E.S. certificaat dat op a per uitvoer-verzending basis wordt verstrekt.
Is Hoodia veilig voor ons?

Er zijn geen bekende gemelde bijwerkingen aan het gebruiken van Hoodia Gordonii die tot op heden zijn gemeld.

Hoodia Gordonii is beroemd voor zijn gevolgen als repressieve eetlust en stemmingsversterker. De uitstekende resultaten zijn gemeld van mensen gebruikend het als deel van een programma van het gewichtsverlies, dat tot vele internationale bedrijven leidt die en Hoodia maken verkopen als „nieuwe pil van het mirakeldieet“.

Quickness en de graad van resultaten zullen afhankelijk van de frequentie van gebruik en andere factoren variëren. Nochtans, zou u moeten beginnen om het begin van het proces van het gewichtsverlies binnen twee weken te zien. Gelieve te merken op dat het zelfde als met om het even welk supplement van het gewichtsverlies, betere resultaten zal worden gerealiseerd wanneer genomen samen met een gezond dieet en een redelijke oefening.

ow lang duurt Hoodia aan het werk? Binnen één uur na het nemen van 2 capsules, zal Hoodia uw eetlust rond 4-8 uren onderdrukken.
Weight loss. Mirakel hoodia versus zwaarlijvigheid.
Right degree as basic for whole life


 

 Sitemap

Informatie over deze genoemde Web-pagina Mirakel hoodia versus zwaarlijvigheid en verwant met Hoodia, Weight loss wordt verstrekt voor informatiedoeleinden slechts en is geen substituut voor professionele medische raad. U zou niet de informatie moeten gebruiken over deze website voor het diagnostiseren van of het behandelen van medisch of gezondheidsvoorschrift van Hoodia of Weight loss. Als u hebt of verdenkt hebt u een medisch probleem, onmiddellijk contact uw professionele gezondheidszorgleverancier. Bespreking aan uw arts, verpleegster of apotheker voordien na om het even welk medisch regime om te zien of is het veilig en efficiënt voor u.

© Copyright 2007 Service Association of America, Weight loss office.