Czech

German

English

Spanish

French

Greek

Italian

Dutch

Portuguese

SwedishΦάρμακα seaching στο διαδίκτυο home page

 

 

 Φάρμακα seaching στο διαδίκτυο

 

 

 Online pharmacy. Φάρμακα seaching στο διαδίκτυο.

Αγορά των φαρμάκων μέσω Διαδικτύου

Τα εκατομμύρια των καταναλωτών χρησιμοποιούν το Διαδίκτυο για να πάρουν τις πληροφορίες υγείας. Και χιλιάδες ιστοχώροι προσφέρουν τις πληροφορίες υγείας. Μερικές από εκείνες τις περιοχές είναι αξιόπιστες και ενημερωμένες μερικοί δεν είναι. Πώς μπορείτε να πείτε το αγαθό από τον κακό;

Πρέπει να μιλήσετε με το γιατρό σας και να έχετε έναν φυσικό διαγωνισμό προτού να πάρετε οποιαδήποτε νέα ιατρική για πρώτη φορά. Ιατρική χρήσης μόνο που έχει οριστεί από το γιατρό σας ή έναν άλλο εμπιστευμένο επαγγελματία.

Σιγουρευτείτε ότι η περιοχή απαιτεί μια συνταγή και έχει έναν φαρμακοποιό διαθέσιμο για τις ερωτήσεις.

Η αγορά της ιατρικής σας μπορεί on-line να είναι εύκολη. Ακριβώς σιγουρευτείτε ότι το κάνετε ακίνδυνα.
Προφυλάξεις πρίν παίρνει περισσότερες από μια εξωχρηματιστηριακές ιατρικές

Υπάρχουν περισσότερες ευκαιρίες σήμερα από πάντα πριν για να μάθουν για την υγεία σας και για να πάρουν την καλύτερη προσοχή σας. Είναι επίσης σημαντικότερο από πάντα για να ξέρει ότι για τα φάρμακα παίρνετε.

Εάν παίρνετε διάφορα διαφορετικά φάρμακα, βλέπετε περισσότερους από έναν γιατρούς, ή έχετε ορισμένες συνθήκες υγιεινής, εσείς και οι γιατροί σας πρέπει να γνωρίζετε όλα τα φάρμακα που παίρνετε. Να κάνει έτσι θα σας βοηθήσει για να αποφύγει τα πιθανά προβλήματα όπως οι αλληλεπιδράσεις φαρμάκων.

Τα σημαντικότερα ένζυμα στο συκώτι που μεταβολίζουν τα φάρμακα καλούνται οικογένεια κυτοχρωμάτων P450 των ενζύμων. Αυτά τα ένζυμα αναλύονται τα φάρμακα όταν περνούν μέσω του συκωτιού ή του λεπτού εντέρου.

Ένα φάρμακο μπορεί να έχει επιπτώσεις σε αυτά τα ένζυμα με την παρεμπόδιση τους, η οποία προκαλεί τη μειωμένη δραστηριότητα του ενζύμου και μια συγκέντρωση του φαρμάκου στο σώμα. Ή τα φάρμακα μπορούν «να προκαλέσουν» τα ένζυμα, το οποίο προκαλεί την αυξανόμενη δραστηριότητα του ενζύμου και μια μείωση του φαρμάκου του σώματος.

Όχι όλα που συμβαίνουν σε έναν σωλήνα δοκιμής θα γίνουν σημαντικά στους ανθρώπους, εν τούτοις. Τα αποτελέσματα από αυτές τις μελέτες δοκιμή-σωλήνων μπορούν να μας πουν εάν ανάγκη να κάνει περαιτέρω να εξετάσει στους ανθρώπους για να ανακαλύψουν εάν μια αλληλεπίδραση είναι κλινικά σημαντική.

Οι ερευνητές λένε ότι υπάρχουν διάφορες σημαντικές μεταβλητές που έχουν επιπτώσεις στις μεμονωμένες διαφορές στο πώς τα φάρμακα μεταβολίζονται, συμπεριλαμβανομένης της φυλής, του φύλου, της ηλικίας, και των συνθηκών υγιεινής. Παραδείγματος χάριν, οι άνθρωποι με το νεφρό ή την ασθένεια ήπαρ δεν αποβάλλουν τα φάρμακα από το σύστημά τους καθώς επίσης και τους ανθρώπους που είναι υγιή. Τα πολύ μικρά παιδιά και οι ηλικιωμένοι έχουν τον πιό αργό μεταβολισμό φαρμάκων από άλλοι, και οι γυναίκες μπορούν να μεταβολίσουν τα φάρμακα διαφορετικά από τους άνδρες σε μερικές περιπτώσεις.

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων αρκετών ετών, έχει υπάρξει μια ουσιαστική αύξηση στον αριθμό μελετών φάρμακο-αλληλεπίδρασης που το FDA βλέπει στις νέες εφαρμογές φαρμάκων. Εάν οι αλληλεπιδράσεις φαρμάκων είναι αρκετά σημαντικές, μπορούν να αποτρέψουν ένα φάρμακο από την έγκριση από το FDA. Εάν η αντιπροσωπεία καθορίσει ότι οι γνωστές αλληλεπιδράσεις φαρμάκων μπορούν να ρυθμιστούν και ότι τα οφέλη ενός φαρμάκου ξεπερνούν τους κινδύνους για τον προοριζόμενο πληθυσμό σε βάρος, ένα φάρμακο θα εγκριθεί. Οι πληροφορίες φάρμακο-αλληλεπίδρασης πηγαίνουν έπειτα στο μαρκάρισμα του φαρμάκου στα τμήματα «κλινικής φαρμακολογίας,» «προφυλάξεις,» «προειδοποιήσεις,» «αντενδείξεις,» και «δόση και διοίκηση."

Τόσο παρά ρωτώντας τους ασθενείς ποια φάρμακα παίρνουν, οι γιατροί πρέπει να καταστήσουν τις ερωτήσεις συγκεκριμένες: «Παίρνετε οποιοδήποτε εξωχρηματιστηριακό φάρμακο; Παίρνετε οποιεσδήποτε βοτανικές επεξεργασίες ή βιταμίνες;"

Αλλά είναι καλός τρόπος -- οι καταναλωτές υπενθυμίζουν στους γιατρούς όλα που παίρνουν πότε ορίζονται ένα νέο φάρμακο. Έτσι μια υπομονετική δύναμη λέει: «Τώρα θυμηθείτε, παίρνω επίσης τα χάπια ελέγχου γέννησης. Υπάρχει ένας κίνδυνος αλληλεπίδρασης με αυτήν την νέα ιατρική;"

Οι αλληλεπιδράσεις φαρμάκων με άλλα φάρμακα περιλαμβάνουν και τη συνταγή και τα εξωχρηματιστηριακά φάρμακα. Τα τρικυκλικά αντικαταθλιπτικά χάπια όπως Elavil (amitriptyline) και Pamelor (nortriptyline) μπορούν να παρεμποδίσουν το πίεση-χαμήλωμα Catapres αίματος (clonidine). Η λήψη του αντιβιοτικού Cipro (ciprofloxacin) με τα αντιοξέα χαμηλώνει την αποτελεσματικότητα Cipro.

Οι αλληλεπιδράσεις φαρμάκων με τα τρόφιμα και τα ποτά, παραδείγματος χάριν, που παίρνουν τα αντιβιοτικά quinolone όπως το ciprofloxacin με τα τρόφιμα και τα ποτά όπως τα colas, ο καφές, και η σοκολάτα που περιέχουν την καφεΐνη μπορούν να προκαλέσουν την αψηθυμία και τη νευρικότητα. Μπορεί να υπάρξει μια ενδεχομένως μοιραία αύξηση στην πίεση αίματος εάν την τα τρόφιμα που περιέχουν tyramine τρώγονται κατά λήψη των ανασταλτικών παραγόντων οξειδάσεων μονοαμίνης, φάρμακα που μεταχειρίζονται τις αναταραχές διάθεσης.

Τα παραδείγματα των τροφίμων με tyramine είναι σάλτσα τυριών και σόγιας. Ο χυμός γκρέιπφρουτ δεν πρέπει να ληφθεί με ορισμένο πίεση-χαμηλώνοντας φάρμακα ή cyclosporine αίματος για την πρόληψη της απόρριψης μεταμόσχευσης οργάνων. Το οινόπνευμα δεν πρέπει να ληφθεί με relievers πόνου όπως Tylenol () ή ibuprofen λόγω του αυξανόμενου κινδύνου της ζημίας συκωτιού ή αιμορραγίας στομαχιών.
Μερικοί συγκεκριμένοι τρόποι να ληφθούν τα πλήρη οφέλη των φαρμάκων

Η απόφαση οφελών και κινδύνου είναι μερικές φορές δύσκολο να καθεί. Η καλύτερη επιλογή εξαρτάται από την ιδιαίτερη κατάστασή σας. Πρέπει να αποφασίσετε ποιους κινδύνους μπορείτε και θα δεχτείτε προκειμένου να αποκτηθούν τα οφέλη που θέλετε.

Για να χαμηλώσετε τους κινδύνους και να λάβετε τα πλήρη οφέλη των φαρμάκων χρειάζεστε τη συζήτηση α) με το γιατρό σας, το φαρμακοποιό, ή άλλους επαγγελματίες υγειονομικής περίθαλψης β) ξέρτε τα φάρμακά σας--συνταγή και εξωχρηματιστηριακός γ) διαβάστε την ετικέτα και ακολουθήστε τις κατευθύνσεις δ) αποφύγετε τις αλληλεπιδράσεις ε) ελέγξτε τα αποτελέσματα των φαρμάκων σας--και τα αποτελέσματα άλλων προϊόντων που χρησιμοποιείτε

Χρειάζεστε τη συντήρηση ένας ενημερωμένος, γραπτός τον κατάλογο όλων των φαρμάκων (συνταγή και εξωχρηματιστηριακός) και διαιτητικών συμπληρωμάτων, συμπεριλαμβανομένων των βιταμινών και των herbals, τις οποίες χρησιμοποιείτε--ακόμη και εκείνοι που χρησιμοποιείτε μόνο περιστασιακά.

Πρέπει πάντα να πείτε στο γιατρό σας εάν είστε ή η δύναμη γίνεται έγκυος, ή εάν περιποιείστε ένα μωρό. Πάντα υποβάλτε τις ερωτήσεις για οποιεσδήποτε ανησυχίες ή σκέψεις που μπορείτε να έχετε.

Διαβάστε και ακολουθήστε τις κατευθύνσεις στην ετικέτα και τις κατευθύνσεις από το γιατρό σας, το φαρμακοποιό, ή άλλο επαγγελματία υγειονομικής περίθαλψης. Εάν σταματάτε την ιατρική ή θέλετε να χρησιμοποιήσετε την ιατρική διαφορετικά από κατευθυνμένη, συσκεφτείτε με τον επαγγελματία υγειονομικής περίθαλψής σας.

Πρίν αρχίζει οποιοδήποτε νέα ιατρική ή διαιτητικό συμπλήρωμα (συμπεριλαμβανομένων των βιταμινών ή των βοτανικών συμπληρωμάτων), ρωτήστε το γιατρό σας πάλι εάν υπάρχουν πιθανές αλληλεπιδράσεις με αυτό που χρησιμοποιείτε αυτήν την περίοδο.

Πρέπει να ξέρετε τι για να κάνετε εάν δοκιμάζετε τις παρενέργειες και πότε για να ειδοποιήσετε το γιατρό σας, και ξέρετε πότε πρέπει να παρατηρήσετε μια βελτίωση και πότε για να υποβάλετε έκθεση πίσω.
Pharmacy today. Φάρμακα seaching στο διαδίκτυο.
Right degree as basic for whole life


 

 Sitemap

Πληροφορίες για αυτή η ιστοσελίδας που ονομάζεται Φάρμακα seaching στο διαδίκτυο και σχετικός με Online pharmacy, Pharmacy today παρέχεται για ενημερωτικούς λόγους μόνο και δεν είναι υποκατάστατο των επαγγελματικών ιατρικών συμβουλών. Δεν πρέπει να χρησιμοποιήσετε τις πληροφορίες για αυτόν τον ιστοχώρο για τη διάγνωση ή τη μεταχείρηση μιας ιατρικής ή συνθήκης υγιεινής Online pharmacy ή Pharmacy today. Εάν έχετε ή υποψιάζεστε έχετε ένα ιατρικό πρόβλημα, αμέσως επαφή ο επαγγελματικός προμηθευτής υγειονομικής περίθαλψής σας. Συζήτηση στο γιατρό, τη νοσοκόμα ή το φαρμακοποιό σας πριν μετά από οποιαδήποτε ιατρική θεραπευτική αγωγή που βλέπει εάν είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για σας.

© Copyright 2007 Service Association of America, Pharmacy today office.