Czech

German

English

Spanish

French

Greek

Italian

Dutch

Portuguese

SwedishΔέρμα και η αίσθηση της αφής home page

 

 

Η διαδικασία γήρανσης σας έχει σταθερά στον έλεγχό της εάν δεν παίρνετε ποτέ την ώθηση να ρίξετε μια χιονιά.

Doug Larson
Δέρμα και η αίσθηση της αφής

Skin care. Δέρμα και η αίσθηση της αφής.

Στο zootomy και τη δερματολογία, το δέρμα είναι ένα όργανο του δερματικού συστήματος που αποτελείται από ένα στρώμα των ιστών που προστατεύουν τους ελλοχεύοντες μυς και τα όργανα. Σαν διεπαφή με τα περίχωρα, διαδραματίζει το σημαντικότερο ρόλο στην προστασία από τα παθογόνα. Οι άλλες κύριες λειτουργίες της είναι μόνωση και κανονισμός θερμοκρασίας, αίσθηση και βιταμίνη d και σύνθεση Β.

Το μαστοφόρο δέρμα περιέχει συχνά τις τρίχες, το οποίο στην ικανοποιητική πυκνότητα καλείται γούνα. Η τρίχα χρησιμεύει κυρίως να αυξήσει τη μόνωση που το δέρμα παρέχει, αλλά μπορεί επίσης να χρησιμεύσει ως δευτεροβάθμιο σεξουαλικό χαρακτηριστικό ή ως η κάλυψη. Σε μερικά ζώα το δέρμα είναι πολύ σκληρό και παχύ, και μπορεί να υποβληθεί σε επεξεργασία για να δημιουργήσει το δέρμα. Τα ερπετά και τα ψάρια έχουν τις σκληρές προστατευτικές κλίμακες στο δέρμα τους για την προστασία, και τα πουλιά έχουν τα σκληρά φτερά, όλα φιαγμένα από σκληρές ß-κερατίνες. Το αμφίβιο δέρμα δεν είναι ένα ισχυρό εμπόδιο στη μετάβαση των χημικών ουσιών. Μια συνεδρίαση βατράχων σε μια λύση αναισθητικού θα πάει γρήγορα στον ύπνο.

Το δέρμα στο πρόσωπο ενός προσώπου βλέπει από τους ανθρώπους ότι το πρόσωπο αλληλεπιδρά με. Για μερικούς ανθρώπους, επομένως, η του προσώπου φροντίδα δέρματος είναι ιδιαίτερα σημαντική, και χρησιμοποιούν συχνά τα καλλυντικά για να εξετάσουν την εμφάνιση του προσώπου και τον όρο του δέρματος, όπως εκείνοι για τον έλεγχο πόρων και μαύρα επικεφαλής να καθαρίσουν.

Το δέρμα αποτελείται από την επιδερμίδα και dermis. Κάτω από αυτά τα στρώματα βρίσκεται τα hypodermis (υποδόριο λιπαρό στρώμα), το οποίο δεν είναι συνήθως ταξινομημένο ως στρώμα του δέρματος.

Το συνεχώς ξεφλούδισμα από τα νεκρά κύτταρα του μίγματος επιδερμίδων με τις εκκρίσεις του ιδρώτα και των sebaceous αδένων και η σκόνη βρήκε στο δέρμα για να διαμορφωθεί ένα ακάθαρτο στρώμα στην επιφάνειά του. Εάν όχι πλυμένος μακριά το ρύπο και το νεκρό δέρμα ο πηλός αρχίζει να αποσυνθέτει την εκπομπή μιας αποκρουστικής μυρωδιάς.

Οι λειτουργίες του δέρματος είναι διαταραγμένες όταν είναι βρώμικο και γίνεται ευκολότερα χαλασμένο. Η απελευθέρωση των αντιβακτηριακών μειώσεων ενώσεων. Το βρώμικο δέρμα είναι περισσότερο επιρρεπές σε αναπτύσσει τις μολύνσεις. Τα καλλυντικά πρέπει να χρησιμοποιηθούν προσεκτικά επειδή αυτά μπορούν να προκαλέσουν τις αλλεργικές αντιδράσεις. Κάθε εποχή απαιτεί τον κατάλληλο ιματισμό προκειμένου να διευκολυνθεί η εξάτμιση του ιδρώτα. Το φως του ήλιου, το ύδωρ και ο αέρας διαδραματίζουν έναν σημαντικό ρόλο στην κράτηση του δέρματος υγιούς.

Στην πραγματικότητα, η φροντίδα δέρματος και η προστασία πρέπει να είναι ένα ουσιαστικό μέρος της υγείας, της ικανότητας, και του καθεστώτος ομορφιάς σας. Εάν φροντίσετε το δέρμα σας, το δέρμα σας θα σας φροντίσει! Εάν σας που κολλιέται σε μια αποτελμάτωση φροντίδας δέρματος, ή εάν κοιτάζετε ακριβώς για να μάθετε λίγο περισσότερων για τα βασικά της φροντίδας δέρματος, που διαβάζεται για να μαθευτούν περισσότεροι για αυτό το σημαντικό βήμα στις καθημερινές δραστηριότητές σας.

Δεν είστε ποτέ πάρα πολύ νέοι ή πάρα πολύ παλαιοί για να αρχίσετε το δέρμα σας. Στην πραγματικότητα, η φροντίδα δέρματος και η προστασία πρέπει να είναι ένα ουσιαστικό μέρος της υγείας, της ικανότητας, και του καθεστώτος ομορφιάς σας.

Η άσκηση, το υπόλοιπο, και η καλή διατροφή θέτουν τα θεμέλια για το όμορφο, υγιές δέρμα, μέσα και έξω. Μια κατάλληλη διατροφή είναι όχι μόνο καλή για τη γενική υγεία σας, βοηθά επίσης να εξασφαλίσει ότι το δέρμα σας θα λάβει όλες τις βιταμίνες, ανόργανα άλατα, και θρεπτικές ουσίες που πρέπει να διατηρήσει και να επισκευάσει τα κύτταρα. Η κατανάλωση του καθαρισμένου ύδατος είναι ένας άλλος καλός τρόπος να κρατηθεί το δέρμα σας υγιές. Το ύδωρ βοηθά να ενυδατώσει το δέρμα και να κινήσει τα απόβλητα και τις θρεπτικές ουσίες μέσω του συστήματος. Είναι πολύ αποτελεσματικό ένα κουταλάκι του γλυκού ή capful του οργανικού ξιδιού μηλίτη μήλων μέσα με το ύδωρ σας. Μην πιείτε το ύδωρ βρυσών.

Εκτός αν το δέρμα σας είναι πολύ ελαιούχο, θα θελήσετε να χρησιμοποιήσετε ένα moisturizer για να κρατήσετε καθημερινά το δέρμα σας ενυδατωμένο και υγιής. Το δέρμα σας χρειάζεται moisturizer όλο το έτος μακρύ και ως εσωτερική χειμερινή θερμότητα, και το θερινό ήλιο μπορεί να είναι εξίσου καταστρεπτικό στο δέρμα σας.

Γιατί είναι ότι σχεδόν ο καθένας στη μεσαία τάξη στα ανώτερα επίπεδα demographics σε οποιαδήποτε χώρα ανησυχεί για να πάρει τις ρυτίδες; Ίσως είναι ο φόβος παλαιός ή παλαιό, ή η επιθυμία να φανεί κοινωνικά αποδεκτή, ή ακριβώς σαφής ματαιοδοξία. Όλοι έχουμε τους λόγους μας. Αλλά οποιοσδήποτε είναι, ο καθένας είναι ενωμένος στην επιθυμία να λυθεί αυτό το παλαιό πρόβλημα ηλικίας. Εντούτοις, κατά πρώτο λόγο, έχουμε ακόμη και οποιαδήποτε ιδέα για το ποιο προκαλεί πραγματικά αυτές τις φοβησμένες ρυτίδες; Είναι ιδιαίτερα πιθανό ότι όχι. Ο σημαντικότερος παράγοντας στην εύρεση μιας λύσης σε οποιοδήποτε πρόβλημα ανακαλύπτει την πρωταρχική αιτία από το.

Δεδομένου ότι γερνάμε, το σώμα μας υποβάλλεται στις διάφορες αλλαγές, και κάνει έτσι το δέρμα μας. Στο δέρμα μας, οι ιστοί ως κολλαγόνο και ελαστίνη. Αυτοί οι ιστοί είναι κυρίως αρμόδιοι για να καταστήσουν το δέρμα μας σταθερό και stretchable. Δεδομένου ότι γινόμαστε παλαιότεροι, το ποσό κολλαγόνου και ελαστίνης στο δέρμα μας μικραίνει φυσικά. Κατά συνέπεια, το δέρμα μας γίνεται λιγότερο ελαστικό και πιό αδύνατο, δημιουργώντας κατά συνέπεια «τις ρυτίδες».

Οι εμπειρογνώμονες λένε ότι το ποσό ρυτίδων που ένα πρόσωπο θα αναπτύξει μέσω των ετών εξαρτάται επίσης από το γενετικό τύπο επάνω αυτού του ατόμου. Εντούτοις, το κάπνισμα, η έκθεση ήλιων, το ξηρό δέρμα, και οι επαναλαμβανόμενες του προσώπου εκφράσεις και οι ιδιομορφίες όπως το συνοφρύωμα, μπορούν όλες να ενισχύσουν τη δημιουργία των ρυτίδων που μπορεί ή δεν να είναι μόνιμα παρούσα.

Για τους ανθρώπους που επιδιώκουν τις λύσεις στην αυστηρή ζημία που έχει γίνει ήδη στο δέρμα, υπάρχει διαθέσιμη έκταση διάφορος επεξεργασιών από τις χημικές φλούδες και dermabrasion στις πιό πρόσφατες και προηγμένος τεχνολογικά, αυτοματοποιημένος να ξαναέρθει στην επιφάνεια λέιζερ. Εντούτοις, πολλοί άνθρωποι που ψάχνουν την επισκευή δερμάτων είναι διστακτικοί να δοκιμάσουν τις φλούδες χημικών ουσιών ή λέιζερ λόγω της επίπονης διαδικασίας και της μεγάλης περιόδου ανάκτησης που πρέπει να υποβληθούν. Τα αποτελέσματα αυτών των διαδικασιών εντούτοις, είναι φανταστικά.

Μια λιγότερο επίπονη διαδικασία είναι το δέρμα μορίων ξαναερχόμενος στην επιφάνεια τη διαδικασία. Η διαδικασία είναι αφαιρεί το εξωτερικό στρώμα του δέρματος με έναν ιδιαίτερα ελεγχόμενο τρόπο. Λόγω του preciseness του, είναι σχεδόν ανώδυνο. Με την επανάληψη αυτής της διαδικασίας διάφοροι χρόνοι, το νεώτερο δέρμα κινούνται προς την επιφάνεια, προωθώντας κατά συνέπεια τις ορατές αλλαγές στη σύσταση, το χρώμα και την εμφάνιση του δέρματος. Τα οφέλη αυτού του δέρματος που ξαναέρχεται στην επιφάνεια τη διαδικασία είναι ότι προκαλεί πολύ λίγη πόνο ή ταλαιπωρία, καμία recuperative περίοδος δεν απαιτείται, υπάρχει ελάχιστος κίνδυνος, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για όλους τους τύπους δερμάτων, και καμία αναισθησία δεν απαιτείται.

Δέρμα και η αίσθηση της αφής. Skin care.


Όροι και ορισμοί

Dermis


Hypodermis


Ακμή


βακτηρίδια


επιδερμίδα


σπυράκια


υπεριώδης ακτινοβολία


Right degree as basic for whole life


 

 

 

 

 

Sitemap

Πληροφορίες στο παρόν έγγραφο περίπου Skin care ονομασμένος Δέρμα και η αίσθηση της αφής είναι για το τέλος - χρήση του χρήστη μόνο και δεν μπορεί να πωληθεί, να ανακατανεμηθεί ή ειδάλλως να χρησιμοποιηθεί για εμπορικούς λόγους. Οι πληροφορίες είναι μια εκπαιδευτική ενίσχυση μόνο. Δεν προορίζεται ως ιατρικές συμβουλές για τους ιδιαίτερες όρους ή τις μεταχειρήσεις Skin care. Επιπλέον, η κατασκευή και η διανομή των βοτανικών ουσιών δεν είναι ρυθμίζω τώρα στις Ηνωμένες Πολιτείες, και κανένα ποιοτικό πρότυπο δεν υπάρχει αυτήν την περίοδο όπως την ιατρική εμπορικού σήματος και τη γενική ιατρική. Συζήτηση για Skin care στο γιατρό, τη νοσοκόμα ή το φαρμακοποιό σας πριν μετά από οποιαδήποτε ιατρική θεραπευτική αγωγή που βλέπει εάν είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για σας.

© Copyright 2007 Service Association of America, Skin care office.