Czech

German

English

Spanish

French

Greek

Italian

Dutch

Portuguese

SwedishTand gezondheid home page

 

 

 Tand gezondheid

Dental care. Tand gezondheid.

De meeste mensen weten dat de tanden het hardste en sterkste deel van het lichaam zijn. Daar ontmoet ’ s meer dan het oog, niettemin. De tanden zijn eigenlijk een het leven deel van uw lichaam dat bloedvat en zenuwen heeft. Als u gebruikte om uw tanden zoals een boek door zijn dekking te beoordelen, toen u Re ’ binnen voor één grote verrassing. De anatomie van tanden is veel meer ingewikkeld dan u ooit dacht.

Uw tanden zijn veruit één van de belangrijkste dingen u elke dag gebruikt. Vele mensen beëindigen omhoog veronachtzamend hun tanden met ongepaste mondelinge hygiëne. U zou hen moeten behandelen door minstens twee keer per dag het borstelen, eens per dag flossing, en voor regelmatige tandcontroles minstens tweemaal per jaar te gaan.

De nieuwe ontwikkelingen omvatten de inplanting van kunsttanden of bindende posten in de gommen of jawbone; antibiotische vezel voor periodontal ziekte; de chirurgie van het wortelkanaal, een procedure die pijn terwijl het toelaten van tanden om op zijn plaats te blijven verbetert; en bijna pijnloze lasers aan reparatie tandholten die, gewoonlijk lokale anesthesie onnodig maken.

Als u een holte in een tand hebt, zijn de gebroken vullingen, de kwikvullingen, of de mengselvullingen, dit type van het tand vullen goed waard het bespreken met uw tandarts. De vullingen van het kwik of de mengselvullingen kunnen gemakkelijk met veel aantrekkelijkere gekleurde vullingen worden verwijderd en worden vervangen. Deze vullingen versterken eigenlijk uw tand voorbij het niveau het met de mengselvullingen had.

De samengestelde harsen kunnen ook worden gebruikt om de verschijning van om het even welke tand te verbeteren, die een tandprocedure plakkend is. De samengestelde hars zal de natuurlijke tandstructuur en verbeteren versterken aangezien het met gebruik als het tand vullen doet.

Uw tandarts zal u een lokaal verdovingsmiddel aan numb het gebied geven. De tandarts bereidt dan een toegang tot het rotte gebied van de tand voor en verwijdert de rotte gedeelten. Dit wordt verwezenlijkt met traditionele boren, micro- luchtschuring of zelfs met een tandlaser. Met het samengestelde vullen, zal uw tandarts meer van de natuurlijke tand bewaren aangezien de samengestelde hars op de tand in dunne lagen kan worden geplakt. Als het rotte gebied van uw tand dicht bij een zenuw is, zal een speciale voering worden gebruikt om de zenuw te beschermen.

Er zijn geen bekende gezondheidsrisico's om samengestelde vullingen te ontvangen. Als zulk een het vullen niet gaat zijn genoeg om uw beschadigde tand te beschermen, of als uw tandemail dun is en gemakkelijk zal breken, of als uw tand een wortelkanaal heeft gehad dat uw tandvoorwaarde verzwakte, kan uw tand extra bescherming zoals een kroon vereisen.

Gebitten, die ook als valse tanden worden de bekend, zijn het primaire onderwerp in deze sectie van onze plaats. Hier, kunt u leren hoe de procedure wordt uitgevoerd, welke gebitten en de voordelen en de nadelen van het hebben van hen kosten.

Als u, hebt verloren of verloren, elk van uw tanden een Volledig Gebit iets is met uw kosmetische tandarts te bespreken. Als sommige van uw tanden blijven en gezond zijn, kan een gedeeltelijk gebit uw manier zijn aan een grote glimlach.

De belangrijkste component van gebitten is acrylhars die over de bovenkant van diverse combinaties en paterns van metaal wordt gevormd. In oreder om gebitten te gebruiken worden alle tanden op de bovenkant of de bodem of zowel bovenkant als bodem van de mond verwijderd. Men adviseert dat na de verwijdering van de noodzakelijke tanden dat de patiënt minstens een maand wacht om de gebitten te hebben geschikt aan de mond. De wachtende periode staat voor het juiste helen in de mond toe plaats te vinden.

De tandprocedure plakkend gebruikt een samengestelde hars en voor een verscheidenheid van structurele evenals kosmetische doeleinden gebruikt. Men kan een parallel tussen tandmaterialen plakkend en sculptor de klei trekken. Door tandsamenstelling te gebruiken kan de hars die uw tandarts plakken afgebroken of gebroken tanden herstellen, hiaten en of recolor invullen uw glimlach een nieuwe vorm geven.

De hars komt in vele schaduwen zodat wij het aan uw natuurlijke tanden kunnen aanpassen. wegens de lagen in kwestie, zal deze procedure lichtjes langer dan traditionele zilveren vullingen duren omdat de veelvoudige lagen van het materiaal plakkend worden toegepast. Typisch vergt het plakken een uur aan twee uren afhankelijk van uw bijzonder geval.

Uw kosmetische tandarts zal gewoonlijk aan de gebieden van het vlekprobleem in uw mond kunnen die tot tandschade en een behoefte aan kronen zou kunnen leiden. Het kauwen de patronen spelen eveneens een grote rol. Door de uiteinden van uw midden en achter geroepen tanden (cusps) selectief te malen uw beet zal veranderen om de spanning op bij-risicotanden te verminderen.

In andere instanties, worden de kronen gebruikt om een daadwerkelijke ontbrekende tand te vervangen. Deze kronen worden aan beide kanten verankerd aan de tanden, met een brugsectie die de twee kronen verbindt. In plaats van bruggen, enige tand tand kunnen implants worden gebruikt die de behoefte elimineren om de kronen te steunen.

Uw kosmetische tandarts zal een indruk van de tand maken en een tandlaboratorium zal tot de kroon leiden. U zult typisch het bureau met een tijdelijke kroon aan slijtage verlaten terwijl de permanente kroon wordt gemaakt - dit vergt ongeveer twee weken. De permanente kroon wordt dan gecementeerd op uw tand. Typisch, slechts twee bezoeken worden vereist voor dit deel van de procedure. Vaak, kan een inleidende restauratie van uw tand worden vereist alvorens een kroon kan worden geplaatst. Om uw tand te stabiliseren, moet het vullen eerst op zijn plaats voorafgaand aan het plaatsen van een kroon worden gezet toe te schrijven aan het verlies van originele tandstructuur. De tand bekroont gewoonlijk het laatst tien tot vijftien jaar.

Tand gezondheid. Dental care.


De interpretatie van de definitie

Gebitten


Tand implants


Tand vullingen


Vernisje


Anesthesie


Brug


De stomatologie


Porselein


Tand bleken


Tand holten


Tand kroon


Right degree as basic for whole life


 

 

 

 

 

Sitemap

Informatie in dit document ongeveer Dental care genoemd Tand gezondheid is voor Eind - het gebruik van de gebruiker slechts en kan niet worden verkocht, anders voor commerciële doeleinden worden opnieuw verdeeld of worden gebruikt. De informatie is een onderwijs slechts hulp. Het is geen de bedoeling geweest als medische raad voor individuele voorwaarden of behandelingen van Dental care. Bovendien, zijn de vervaardiging en de distributie van kruidensubstanties niet nu geregeld in de Verenigde Staten, en geen kwaliteitsnormen bestaan momenteel als de geneeskunde van de merknaam en generische geneeskunde. Bespreking over Dental care aan uw arts, verpleegster of apotheker voordien na om het even welk medisch regime om te zien of is het veilig en efficiënt voor u.

© Copyright 2007 Service Association of America, Dental care office.