Czech

German

English

Spanish

French

Greek

Italian

Dutch

Portuguese

SwedishTand- behandling without smärtar home page

 

 

 Tand- behandling without smärtar

 

 

 Dental care. Tand- behandling without smärtar.

Den synliga delen av en tand, annorlunda bekant som kröna, är endast ett litet portionr av det bosatt systemet. Kröna göras upp av emalj, den mest hårda vikten som finnas inom förkroppsliga. Det är ben som har berikats med stora procentsatser av calcium. Den ’ s, varför folket, som dricker raddor mjölkar eller takecalciumtillägg har starka ben och tänder. Emaljen är mest tjock på kröna och nära rotar thinnest av tänderna.

Alltigenom som ditt liv du avslutar upp att ha 2 fullständigt olika bett. Den initiala uppsättningen är mjölktänderna (deciduous tänder) den slutligen nedgång ut. De är vitare, mer mjuk och mindre robustt än vuxna tänder. Hence ansar de för att ha på sig ut mycket snabbare än permanent tänder, men dem också nedgången ut för att göra rum för dem. Se till att där ’ s nog utrymme i vakansen som orsakas av en borttappad mjölktand är viktig för sunda vuxna tänder.

Utmärkt krönar och överbryggar gjordes av Etruscansen i den 7th centen. B.C. På omkring den tid drogs ut tänder i den Asien minderårigen som en bot för kroppsliga ills och sjukdomar. Expertis som uppnåddes av Etruscansen, phoeniciansna, egyptierna, grekerna och Romansen, var i hög grad borttappad under medeltiden, då barberare och roving musikband av charlatans övade unskilled dentistry på marknadsplatsar och mässor. Abulcasis en spansk hed, var en av fåtalet i hans tid som utstuderad tand- kirurgi.

Det finns många olikt orsakar, att bly- till nedfläckada eller missfärgade tänder. Några av de mest vanlig anledning är dagliga matar och dricker –kaffe, tea, sodavatten, och all rött vin har befläcka verkställa på tandemalj. Att röka som också ska, gör mörkare tänder. Några läkarbehandlingar, om taget under tidig sortbarndom, kan resultera i tänder som missfärgas.

Den enklaste typen av tänder som whitening, är bruket av produkter som kan väljas upp från apotek. Dessa produkter, som använder en mycket mild bleka lösning, kräver vanligt extended bruk över en period av flera veckor. De kan borstas på, pressas in i en-storleksanpassa-passform-alla magasin, appliceras som remsor eller användas i samverkan med den det normalatoothpaste och mouthwashen. Fördriva dessa produkter är mycket populärt, deras mildness gör dem mindre effektiva.

För individer, som söker efter en fasta långt för att uppnå dramatiska tänder som whitening resultat, är i-kontoret som whitening, långt att gå. Den skyddande gelen appliceras till gummina, kanter och annat silkespapper runt om tänderna, och därefter appliceras en bleka lösning till tandemaljen. En kickstyrkelaser eller annan typ av ljust catalyzes blekmedelen, och tänderna behandlas för en till två timmar.

Några typer av tandmissfärgning är svåra att whiten och fest. Tänder, som har betvingats till trauman, kan göra mörkare markant och motstår något bleka tillvägagångssätt. Några läkarbehandlingar påverkar ungt barn, när deras tänder är första bilda och kan också vara nästan omöjliga till fest. Ska tandläkare berättar vilka lägen kan resultera i bleka-resistent missfärgning, och ger rådgivning på hur effektiva olika behandlingar kan vara. I fall av ytterlighetmissfärgning, som kan inte betvingas till allmänningtänder som whitening tillvägagångssätt, kan porslinfanér som appliceras till tänderna, vara en alternativ lösning.

Tandförlust är något som ingen ser framåtriktat till. Om du förlorar en eller flera tänder, har du ett nummer av alternativ, ett av som är tand- implantat. Du varar skyldig det till dig som ska informeras som möjlighet om dessa alternativ. Med detta i åtanke, har vi skapat denna delar upp på tand- implantat. Börja att lära mer om tand- implantat för tandutbyte exacltly nu!

Tand- implantat är fast tillbehör av titaniumen som skruvas surgically in i ditt käkeben. Implantatet är en ankra för envisande falsk tand eller en uppsättning av falska tänder. Framgången klassar av tand- implantat beror på var implantaten förläggas och deras ämnar. De är typisk bäst som framtill förläggas, portionr av din lägre käke.

Implantat är stora för utbytning av saknade tänder. Det är viktigt att du har nog ben i området av de saknade tänderna för att implantaten fästas till. Implantat är inte endast van vid byter ut en tand, men snarlikt folk saknad mest, om inte alla, deras tänder gynnar väldeliga som väl. Implantat är mer och mer van vid byter ut bestämda typer av överbryggar och löstagbara partiska tandproteser.

Implantat förläggas surgically i dina käkebenstunder under anestesi. Det är ett mycket tidskrävande tillvägagångssätt, när ha många implantat förlade. Som detta tillvägagångssätt är kirurgiskt, är det mycket viktigt att forska och att finna en väl krediterad kosmetisk tandläkare att du är bekväm med. För något folk finns det varierande grader förorsakar obehag eller smärtar, som avtar i en koppla ihop av dagar. Som med liknande typer av kirurgi och att mörbulta och minderårigbulnad som också kan, framkalla kort efter tillvägagångssättet.

På något peka, eller annat i vår liv, mest av oss lindar upp med ett hål. Ofta appeller för ett hål för din tandläkare som tar bort förfalla och som in fyller tandområdet som togs bort. Det har finnas ett nummer av framflyttningar i sätta in över de förgångna få åren, så, om du är en av de lyckliga och inte har haft ett hål i en stund, bör du läsa upp på vad är den tillgängliga todayen, så att du förstår valen som är tillgängliga till dig.

Skapades tand- fyllningar för sammansatt kåda som ett alternativ till traditionellt belägger med metall tand- fyllningar. Tandfyllningar som färgas för att se lika en naturlig tand, är bekant som tand- fyllningar för sammansatt kåda, göras av en plast- tand- kåda. Är gör tand- fyllningar för sammansatt kåda starka, hållbara och för ett mycket naturligt seende leende. Många planerar tandvårdsförsäkring täcker deras bruk.

Sammansatt kådafyllningar appliceras i tunna lagrar, och långsamt byggt upp till bilda den färdiga fyllningen. Ska ett ljust tand- ljust hårdnar varje lagrar, för det nästa appliceras. När din fyllning avslutas, återstår ditt tandläkaren ska bruk ett specialt pappers-, att artikulera som är pappers-, att justera höjden av din tand- fyllning och det din tugga, korrekt. Din tand poleras därefter.

Om över halva av din kindtandtands att bita ytbehandla förfallas ett inlägg, eller onlayen kan vara ett bättre alternativ än en fyllning. Dessa alternativ är i stort för när mer än en fyllning är nödvändigt men mindre än en ska kröna. Ett inlägg förläggas in - mellan uddarna av tanden, eftersom ska ett enda täcker one or more av uddarna. De kan göras av ett guld- legerar, porslin eller tand-färgad kåda och cementeras in i förlägger.

Tandproteser är löstagbara utbyten för saknade tänder som göras typisk ut ur en akrylkåda som stundom införlivat porslin eller belägger med metall för extra strukturell service.

Detta tillvägagångssätt bör grundligt diskuteras med din tandläkare, som det finns flera personligt, och läkarundersökningen dela upp i faktorer för att ta in i övervägande. Du kan i stället vara en kandidat för tand- överbryggar och tand- implantat som valfria tillvägagångssätt.

Det huvudsakliga del- av tandproteser är akrylkåda som gjutas över det bästa av olika kombinationer, och paterns av belägger med metall. I oreder som använder tandproteser tas alla av tänder bort i det bästa eller nedersta eller både för att överträffa och botten av munnen. Det rekommenderas att efter borttagningen av de nödvändiga tänderna den tålmodiga väntan åtminstone en månad att ha tandproteserna som är färdiga till munnen. Den väntande perioden låter för riktigt läka i munnen som äger rum.

Din kosmetiska tandläkare som vanligt ska, spot problemområden i din mun som kan bly- till tandskada, och ett behov för krönar. Att tugga mönstrar lek en stor roll som väl. Genom selektivt att mala spetsarna av dina en mitt och tillbaka tänder (som kallas uddar) som ska, förändra din tugga för att förminska spänningen på-riskerar på tänder.

I annat anföra som exempel, krönar är van vid byter ut en faktisk saknad tand. Dessa krönar ankras till tänderna på antingen sida, med en överbrygga delar upp att förbinda tvåna krönar. I stället för överbryggar, singeltanden som tand- implantat kan användas, som avlägsnar behovet för understödja krönar.

Din ska kosmetiska tandläkare gör ett intryck av tanden och ett tand- laboratorium som ska för att skapa kröna. Du ska typisk tjänstledighetar som kontoret med ett tillfälligt krönar för att ha på sig stunder, permanenten krönar göras - detta takes omkring två veckor. Permanenten krönar cementeras därefter på din tand. Typisk krävs endast två besök för denna del av tillvägagångssättet. Ofta kan ett förberedande åtgärdåterställande av din tand vara nödvändigt, för en kröna kan förläggas. För att stabilisera din tand, måste en fyllning först sättas in förlägger före att förlägga en kröna, tack vare som förlusten av den original- tanden strukturerar. Tanden krönar vanligt sist tio till femton år.

Det finns i stort tre typer av krönar, gjorde de av guld-, keramiskt krönar och keramisk-veneered guld- krönar. Guld- och metal-ceramic krönar är extremt kapitalvaran och används normalt i kindtänder, var styrkorna från att tugga och att mala är mest förhärska. Keramiskt krönar används i första hand för framtänder, sedan som de den bäst canen liknar den naturliga tanden färgar.

Tand- behandling without smärtar. Dental care.


Benämner tolkning

Fanér


Tand- fyllningar


Tand- implantat


Tandproteser


Anestesi


Bleka för tand


Porslin


Stomatology


Tand- hål


Tand- kröna


överbrygga


Right degree as basic for whole life


 

 Sitemap

Information i detta dokument omkring Dental care namngett Tand- behandling without smärtar är för avslutar - användarens bruk endast och kan inte säljas, omfördelat, eller annars använt för reklamfilm ämnar. Informationen är ett bilda bistår endast. Det ämnas inte som den medicinska rådgivningen för individ villkorar eller behandlingar av Dental care. Dessutom regleras tillverkningen och fördelningen av växt- vikter inte nu i Förenta staterna, och inga kvalitets- normal finns för närvarande den lika märkesnamnmedicinen och den generiska medicinen. Samtal omkring Dental care till ditt manipulera, sjuksköterskan eller pharmacisten för efter någon medicinsk diet för att se, om den är kassaskåpet och effektivt för dig.

© Copyright 2007 Service Association of America, Dental care office.