Czech

German

English

Spanish

French

Greek

Italian

Dutch

Portuguese

SwedishMental hälsa- och ångestoordning home page

 

 

Studier har visat att spänningen är det primärt dela upp i faktorer in över 75% allra illnesses som medically i dag behandlas.

Medborgareinstitut av mental hälsa
Mental hälsa- och ångestoordning

Antidepressants. Mental hälsa- och ångestoordning.

Skräck och ångest är del för — för det normala— även en nödvändig av liv. De förbereder oss för fara och att skapa fysiologiska ändringar som möjliggör oss effektivt för att reagera till ett hot. Skräck är mycket rättfram. Det uppstår som svar på omgående fara, så det är vanligt oväntat, mycket intensivt, och inskränkt till läget på räcka. Ditt svar till skräcken, liksom att hoppa ut ur banan av en oncoming bil, löser snabbt läget.

Ångest, är å ena sidan allmänare och komplex. Det är klädde med filt i förväntan av fara och är tillhörande med kapaciteten att förutsäga, förbereda sig för och att anpassa till ändring. Ofta varar det en lång tid, och dess orsaka den ill-defined remainsen. Till exempel kan någon som är oroligt om att tala för allmänhet, erfara en tightness i magen för dagar för ett planlagt samtal.

Både skräck och ångest överför signalerar till och med förkroppsliga som förbereder alla system för möjlighetfara. Hormon liksom adrenalin och catecholaminen, är utsläppt i vad är bekant som ”det slagsmål- eller flyg” svaret. Den plötsliga förhöjningen i hormon jämnar rusar upp hjärtan och förhöjningarna beloppet av blod som pumpas. Samtidigt drar åt musklerna, ökande individ kapacitet att slåss eller fly från fara. Styrkan av dessa fysiologiska svar varierar enligt allvar av händelsen eller tänkte att gnist sinnesrörelsen, styrkan av individ skräck eller ångest, och his eller hennes föregående erfara och genetisk makeup.

Så länge som det finns en gott skäl för skräck eller ångest, och den inte störer med kapaciteten till arbete, leker och umgås, är den inte ansedd ett problem. Men, när ångest tar på ett liv av dess eget och börjar att avbryta dagliga aktiviteter, är läget ej längre det normala. En äkta emotionell oordning är nu på arbete... och det är tid att se en manipulera.

Familjen är av stor betydelse i återställningen av en person med en ångestoordning. Idealt bör familjen vara understöd utan portion att föreviga personens tecken. Om familjen ansar trivialize oordningen eller, begära förbättring utan behandling, den ska upprörda personen lider. Du kan önska att visa detta häfte till din familj och att enlist deras hjälp som bildada bundsförvanter i ditt slagsmål mot din ångestoordning.

Mest folk med fördjupning kan få hjälp från behandling. För mest folk besegrar spotting av fördjupningstidig sort och att få det det behandlade styrkasnittet på hur långt och hur allvarligt fördjupningen är. De mest allmänningbehandlingarna är lyckodrogmediciner, ”samtal” terapi eller en kombination av båda. Du och ditt manipulerar kan fungera tillsammans för att avgöra på den högra fördjupningsbehandlingen för dig.

Banta också kan vara en gärningsman. Mest vanligt dietary lagbrytare är koffeinet och koffein-gillar vikter som finnas i kaffe, tea och många läsk. I känsliga individer kan jitterinessen som påskyndas av koffein, nå görar panikslagen jämnar. I sällsynta fall kan ytterlighetvitaminbrister också leda till ångest.

Ångesten som är tillhörande med tagande eller avbrytande läkarbehandlingar och andra vikter, kan vanligt vara lätt lättad, när orsaka känns igen. Det är därför nödvändigt att ge ditt manipulerar med ett färdigt run-down av din medicin— däribland över - kontra produkt— och av dina äta och alkoholseder.

Mental hälsa- och ångestoordning. Antidepressants.


Definitiontolkning

Skräck


Fördjupning


Mental hälsa


Spänning


Ångest


Ångestoordning


Ångestoordningar


Right degree as basic for whole life


 

 

 

 

 

Sitemap

Information i detta dokument omkring Antidepressants namngett Mental hälsa- och ångestoordning är för avslutar - användarens bruk endast och kan inte säljas, omfördelat, eller annars använt för reklamfilm ämnar. Informationen är ett bilda bistår endast. Det ämnas inte som den medicinska rådgivningen för individ villkorar eller behandlingar av Antidepressants. Dessutom regleras tillverkningen och fördelningen av växt- vikter inte nu i Förenta staterna, och inga kvalitets- normal finns för närvarande den lika märkesnamnmedicinen och den generiska medicinen. Samtal omkring Antidepressants till ditt manipulera, sjuksköterskan eller pharmacisten för efter någon medicinsk diet för att se, om den är kassaskåpet och effektivt för dig.

© Copyright 2007 Service Association of America, Antidepressants office.